Naprosto nesnesitelná Vilhelmová se chová jako namyšlená primadona!

 Celebrity 
03. března 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Táňa Vilhelmová je prý hodně nesnesitelná! Profimedia
Patří k nejlepším českým herečkám, ale taky si o sobě asi hodně myslí! Alespoň takové zprávy zní z okolí Táni Vilhelmové, partnerky Vojty Dyka. Teď to na vlastní kůži zažili mnozí v show Tvoje tvář má známý hlas!

„Hraje si na příšernou hvězdu. Ale opravdu příšernou!“ svěřil týdeníku Sedmička člen natáčecího štábu a prozradil, co herečka ztropila za divadlo,když je šéfka a producentka projektu Simona Matásková prosila o to, aby byli v průběhu natáčení vtipní. „Jenže Vilhelmová hned udělala scénu, že není žádný kašpar a že ze sebe blbce dělat nebude,“ prozradil zdroj.

„Je to tak, dělá problémy. Skoro nikdo jí tady nemá rád,“ řekl další člen štábu, který také prozradil, že Vilhelmová je při natáčení  upjatá a drží se stranou. Jedinou její spřízněnou duší se podle dostupných informací stal Aleš Háma. „To jsme tu ještě neměli. Vůbec poprvé soutěžící nejsou tým. Rozdělili se do menších skupinek a fakt jedou spíš sami na sebe,“ dodal zdroj. 

Není se co divit. Už před rokem naštvala Táňa s Vojtou štáb i novináře na přenosu Konta Bariéry. Tam se oba už při zkoušce chovali tak, že v dalším roce měla charitativní organizace média do studia vůbec dostat. „A mohli za to jenom ti dva. Nechápu, proč je tam vůbed zvali. Zrovna je dva, kteří nejsou úplně typy na pomoc druhým," dodala jedna ze zaměstnankyň ČT.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum