Strach o Naďu Urbánkovou: Pořád nemůže pracovat! Co se jí stalo?

 Celebrity 
03. března 2017 03:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Naďa Urbánková teď pracovat nemůže, protože ji trápí zdraví! Profimedia
Petinásobná Zlatá slavice Naďa Urbánková je stále nemocná. Už od ledna měla moderovat na Českém rozhlase v Jihlavě pravidelný pořad, ale neustále toho není schopná. Pořád ji trápí nemoc. Strach o ni mají kolegové i přátelé!

Urbánková trpí růží, což je bakterie, kterou má v sobě každý. „Někdy se ve vás probudí, někdy ne. Já ji měla ve dvanácti letech, potom ve mně spala. Až teď se probudila, když mám oslabenou imunitu,“ řekla zpěvačka.

Růže narušuje lymfu, což je pro Urbánkovou, která před lety prodělala rakovinu prsů a museli jí je odoperovat, nebezpečné. „I proto jsem byla tři týdny v nemocnici, protože se lékaři báli kvůli té růži," přiznala Naďa Urbánková. 

Té se vrátila viróza, a tak nemůže moc mezi lidi, a už vůbec ne do rádia. Vše je ale prý na dobré cestě a v rozhlase se už těší, až se jim jejich slavná kolegyně vrátí a bude moderovat písničky na přání.

Naďa Urbánková žije už řadu let v malém bytě činžovního domu, vedle kláštera v Želivu na Vysočině. Kromě moderování v rádiu, vystupuje i s kapelou Bokomara. I toho se ale zatím musela vzdát. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty