Další rána pro Brejchovou! Tohle nečekala!

 Celebrity 
28. února 2017 02:05 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Hana Brejchová zůstala sama, přitom se měla teď na jaře vdávat! Profimedia
Místo toho, aby prožívala v poodzimu života nejkrásnější chvíle, potkala ji další rána. A to se chtěla vdávat. Místo veselky přišel rozvod! Hana Brejchová (70), mladší sestra slavnější herečky nechce chlapy ani vidět!

Nedávno se Hana Brejchová, kterou proslavil Formanův film Lásky jedné plavovlásky, chlubila, že z ní bude nevěsta. Jenomže všechno je jinak. Už na Vánoce a Silvestra zůstala sama.

Bývalá herečka plánovala se svým o čtyři roky starším přítelem Pavlem svatbu letos na jaře. Zasnoubili se v prosinci, přesně v den jejích narozenin. Snoubenec se ale vrátil k exmanželce.

Pár se spolu pohádal začátkem ledna, kdy Pavel dlouho telefonoval se svou bývalou ženou. Řekla jsem, jestli laskavě nemůže se svojí ex telefonovat, když u toho nejsem. Osopil se na mě, že si může dělat, co chce," řekla Brejchová Aha! s tím, že po hádce její přítel odešel. „Od té doby jsme se neviděli. Je konec a je to dobře! Neustále mi lhal a já už to opravdu špatně snášela."

Taky Vánoce trávil přítel Pavel s bývalou manželkou. „To hodně bolelo. Na Štědrý den jsem byla jako kůl v plotě. Hlavně že už je to za mnou," dodala herečka, která zůstala sama.

Přítel ji opustil, starší sestra Jana Brejchová ji vidět nechce. Sama je na LDN v Motole a "má svůj svět"! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod