Kam se hrabou Gott nebo Bílá! Tenhle český nezpěvák vyprodal koncerty za pár dní!

 Celebrity 
26. února 2017 03:15 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pán kožichů Leoš Mareš vyprodal dva narozeninové koncerty jako nezpěvák! archiv
Vyprodat za tři dny ne jeden, ale dva koncerty a to včetně vstupenky za milion? To si mohou nechat zajít chuť i takové hvězdy, jako jsou Lucie Bílá nebo Karel Gott. A ti přitom narozdíl od Leoše Mareše umí skutečně zpívat. Jenže o tom to asi není!

Leoš Mareš (40)  dokázal vyprodat svůj první samostatný velký koncert v životě. Tak mu přidali další. Jenže už za jeden den byly všechny lístky taky fuč. Takže by "nezpěvák" Mareš mohl klidně prodat ještě další. Je tohle možné? 
 
Narozeninový koncert 27. dubna pro Leoše uspořádalo jeho domovské rádio Evropa Celkem tak moderátor vyprodal 6 600 vstupenek. A tím přeskočil všechny české umělce. Protože vyprodat Fórum Karlín to vážně není žádná legrace.

„Vždy jsme plnili sny svých posluchačů. A jedním z hlavních elementů Evropy 2 je Leoš Mareš, který plní sny nejen posluchačů, ale i naše. A tak teď plníme i my jeho sen. Je to náš kluk a my ho máme rádi,“ uvedl ředitel společnosti pod kterou rádio spadá, Michel Fleischmann.

„Říkal jsem si, že to pro mě bude splněný sen, stát na scéně delší dobu s tím, co jsem vytvořil před patnácti lety. Najednou ale vznikla velká poptávka, spousta lidí si nestihla koupit lístky. Několik dní jsme to řešili pod tlakem. Ta myšlenka se mi líbila, ale říkal jsem si, že mám mít přece jediný koncert v životě. Budou to nakonec dva koncerty, ale bude to o to větší zážitek,“ řekl Leoš, který je samozřejmě ve švé ješitnosti šťastný jak blecha, že se dva koncerty vyprodaly. 

Jeden lístek má hodnotu milion korun, ke kterému fanoušek dostane jeho legendární kožich.Peníze pak pochopitelně půjdou na charitativní účely. To řekl Leoš hned na začátku 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod