Podivné manévry s Gottovou roubenkou! Prodává ji nebo ne?

 Celebrity 
24. února 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Prodává tedy Karel Gott roubenku nebo neprodává? archiv
Jak to vlastně je s prodejem rozestavěné poloroubenky v Doubici u Děčína, která patří Karlu Gottovi. Ona tedy spíš oficiálně patří jeho tchyni, matce manželky Ivany, ale stavbu financoval pochopitelně Mistr!

Zatímco se zpěvák vloni nechal slyšet, že pro extrémní zájem fanoušků se rozhodl objekt prodat, teď někteří místní tvrdí, že to byla jen fabulace.

„Zdá se, že sem chce pan Gott s rodinou jezdit a o prodeji mluvil jen proto, aby odlákal pozornost. Zatím to prý žádná realitka nenabízí," prozradila obyvatelka Doubice.

Karel Gott se k prodeji zatím nevyjadřuje. Pouze přes svou mluvčí popřel spekulace, že by prodával vilu na Bertramce. Tedy vlastně už by ani nemohl, protože mu nepatří! Ano, ani luxusní vila v hodnotě 40 milionů korun, Mistrovi pane neříká. V době své nemoci ji přepsal na manželku Ivanu Gottovou, ostatně, jako všechen majetek.

Pokud se ale rozhodl roubenku v Doubici nakonec neprodat, zřejmě opravdu počítá, že se tam chystá po dokončení jezdit. Kdy to bude, je otázkou. Po zatím poslední operaci střev má klidový režim. Zrušil pracovní závazky a nyní se čeká na další vyšetření! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008