Šílené hádky mezi bratry Nedvědy! Ti už spolu zpívat nebudou!

 Celebrity 
26. února 2017 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tohle už se nejspíš nikdy nevrátí, protože bratři Nedvědi spolu tři roky nemluví! Profimedia
Jako malé děti, věčně rozhádaní. Vypadají, jako dva rozmazlení sourozenci, kteří se třískají lopatičkami na pískovišti. František a Jan Nedvědovi se natolik rozkmotřili, že zpívat spolu už nikdy nebudou!

Představa, že by bratři Nedvědi spolu zpívali n Strahově, v Lucerně nebo třeba O2 aréně, je nereálná. V rozhovoru pro magazín Téma tuto možnost vyloučil sám František.

„No někdy mluvil až moc,“ řekl František Nedvěd. Mladší z bratrů slavné folkové dvojice letos oslaví sedmdesátiny a při té příležitosti by se dal čekat nějaký návrat. Jenomže ouha, nic nebude!

„Rozešli jsme se pětkrát. Jak bych to řekl kulantně, abych se někoho nedotkl - když někoho začne pálit dobré bydlo, začne dělat věci, které se neslučují se společným žitím,“ tvrdí František Nedvěd, který s bratrem Janem vyprodali v roce 1996 strahovský stadion v Praze. 

Janovi jeho bratr vyčítal výběr partnerek a lehkovážný život. A teď, jak se zdá, je vše uzavřené. „Tentokrát jsem si řekl, že je definitivní konec. Hotovo. Nedá se nic dělat. Já bych měl úplně zjizvenej charakter a nervy pořad na pochodu,“ řekl Nedvěd mladší.

Zatímco František je 46 let ženatý a má dva syny, Jan má dětí pět a v roce 2012 si vzal o 35 let mladší prodavačku Pavlínu Jiráskovou, s kterou žije v malé chatce na Sázavě. Jeho Pavlínka je přitom nejspíš něvo jako "autistka", protože její reakce jsou někdy hodně zvláštní, až nepochopitelné.  

„Jsou jako malí haratni. Jasně, že Honza je divnej patron, ale on Franta má taky svoje mouchy a možná, kdyby udělal vstřícnější krok, všechno je jinak. Je to ale škoda, že spolu nevystupují," řekl jeden z jejich společných kamarádů. 

Bratři spolu už tři roky nemluvili. Nekomunikují spolu a zatímco František je radikální, Honzu to mrzí! „Nenapsal mi ani jednu SMS, ani jednou nezavolal,“ postěžoval si Jan Nedvěd.

„Budu zpívat, dokud to půjde. Když jsme ale naposledy hráli s Honzou spolu, každý hrál půlku koncertu a měli jsme velké peníze. Až na konci jsme zpívali několik písniček dohromady. No nebyla to pohoda? Navíc v tomhle věku? To je přece úžasný. Ale bohužel,“ dodal František.  

 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum