S exHolkou Klárou Kolomazníkovou se život nemazlil! Teď má nové CD i auto!

 Celebrity 
25. února 2017 00:18 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kláře Kolomazníkové nové auto vyloženě sluší a jak říká, jezdí svižně, ale bezpečně! archiv K. Kolomazníkové
Jak to ta holka dělá? ExHolka Klára Kolomazníková neměla doposud život zrovna dvakrát růžový. Kromě různých peripetií, ji bývalý přítel, otec její dcerky stále dluží pořádný balík. Dostal ji dokonce do dluhů. Karta se ale začala obracet. Před dvěma týdny vydala nové CD, teď má i nové auto!

Nová deska s názvel Claara - Nebe spí je ryze taneční a fanoušci na něm najdou i známý hit Osamnělá. Kdo si chce na hudbu Kláry Kolomazníková zatančit, může. Má to totiž ty správné grády. Nebo si může CD poslechnout třeba v autě.

Auto, to je taky to, co Claara, alias Klára teď má taky nové. „Ne snad, že bych si koupila za prodané desky nový vůz, tak schopná zpěvačka po dvou týdnech opravdu nejsem," smála se na celé kolo Kolomazníková. Ale od jednoho z pražských salónů získala do užívání krásný bíločerný vůz francouzské výroby.

„Je nádherný. Je vyšší, s krásnou výbavou a hlavně super barvy. A hlavně je to pěkné žihadlo. Mám z něj radost. Měla jsem jedinou podmínku. Barva nebo audiosystém, to mi bylo jedno, ale nechtěla jsem automat. Nejsem typická blondýna, co jen točí volantem a veze se a ani neví, kde jsou blikače. Ráda jezdím, myslím, že obstojně řídím a tu jízdu si užívám. Ale vždy bezpečně - často vozím dceru," svěřila se Klára Kolomazníková, která si auto užije jak na cesty na vystoupení, která ji přibývají, tak i na nákupy nebo na výlety s dcerkou.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008