Svatba u Bohdalky! Půjde k oltáři?

 Celebrity 
23. února 2017 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Mezi Jiřinou Bohdalovou a Lubomírem Fockem je to velká láska! Profimedia
Letos jí bude už 86 let. Je to věk pro to, vstoupit opět do svazbu manželského? Herečka Jiřina Bohdalová by se ale klidně vdávat mohla. Desítky let je již sama, a když před lety poznala miliardáře Lubomíra Focka, řekla si, že to je jediný muž, s kterým by si ještě dovedla představit žít!

Focko je o 24 let mladší než Bohdalová, ovše v takových situacích nehraje věk roli. Když je láska, tak jde všechno.  I když to chvílemi vypadalo, že se snad  herečka s přítelem rozešla, ale teď se to otočilo k lepšímu. 

Herečku Focko fascinuje jako úspěšný a bohatý muž, který je galantní a umí ji i zahrnout dárky, ale hlavně svou pozorností.

Jiřina Bohdalová nechce veřejně o svatbě vůbec mluvit, ale vrabci na střeše si štěbetají, že se "něco chystá"! A pokud to dopadne, bude to obrovský mejdan. Herečka má ráda velké oslavy, ráda se baví a je ráda, když je veselo. A je jasné, že by pozvala všechny přátele a kolegy a chybět by samozřejmě nesměl ani Karel Gott.

„Jiřina by si zasloužila prožít zase štěstí. Ona vypadá jako 'baba generál', ale jinak má velké srdce a je i citovka. A s panem Lubomírem jim to moc sluší. Moc bych jim přál, aby jim to vyšlo," dodal jeden z přátel Bohdalové. 

Kdo ví, třeba letos nebude slavit herečka jen svatbu, ale spojí to i s veselkou!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít