Pohřeb Michala Pavlaty: On byl otcem Ondřeje Vetchého?

 Celebrity 
28. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ondřej Vetchý pronesl na pohřbu Michala Pavlaty smuteční řeč plnou vzpomínek! Profimedia
Na pohřeb herce Michala Pavlaty, který zemřel minulý týden, se sešla celá herecká elita. Od Jaroslavy Obermaierové, Jiřiny Bohdalové, Simony Stašové, až po Vladimára Kratinu, Tomáše Kluse, Miriam Kantorkové, Vandy Hybnerové až po Ondřeje Vetchého. Byl snad zesnulý umělec jeho tajným otcem?

Vetchého s Pavlatou pojilo nejenom dlouholeté přátelství, ale byli propojeni jako rodiny. Protože Vetchý o své rodině přišel poměrně brzo, našel ve starším kolegovi svého “druhého otce”!

„Děti samy pochopí, že dospějí v ten den, kdy odejdou jejich rodiče. S tímto faktem jsem musel dospět během studií. Celý můj následný život, a to nejenom v Činoherním klubu, byl protkán skvělými muži, kteří mě k sobě připoutali a kvůli kterým jsem byl v Činoheráku šťastný. Je těžké být dospělý. Zejména když musí dospívat znovu a znovu. Ztráta Michala je snad ještě osobnější,“ řekl ve Strašnickém krematoriu Odřej Vetchý.

„V ten den se stal mým Pavlatátou. A já tím získal celou novou rodinu. Babičku Marii, Pavlastrejdu Pepu a jeho rodinu,“ dodal Ondřej se slzami v očích k době, kdy přišel do divadla E. F. Buriana. 

Dědit po něm však nebude. Byt v centru Prahy v centě zhruba pěti milionů korun, dům na okraji Prahy za nejméně šest milionů a úspory, zdědí příbuzní, kteří se o Pavlatu starali. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve