Náš nejlepší módní guru a stylista českých hvězd Filip Vaněk okraden! Neuvěříte, o co přišel!

 Celebrity 
27. ledna 2017 11:41 / Ema Maxová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Filip je nejlepší ve svém oboru. Za nákupní den stihne klientovi připravit třeba celý šatník na sezónu! Instagram
Renomovaný stylista nejen českých hvězd Filip Vaněk měl vždycky trochu kontroverzní názory a nebál se je nikdy vyjádřit. Možná proto tenhle módní guru s vlastním názorem leží lidem v žaludku.

Že by pomsta přišla v podobě kráděže?! Nebo se jedná jen o hloupý vtip? Před pár dny přišel Filip Vaněk o svůj instagramový účet. Byl mu ukraden a smazán! 

A tohle není příjemná představa pro nikoho. Proto se Filipa rozhodli podpořit i české celebrity. Například Leoš Mareš, který Filipovi vděčí za svou lásku Moniku Koblížkovou.

Leoš Mareš na svém profilu podal vyjádření a své fanoušky, kteří mají rádi módu nabádá, aby se podívali na jeho nový účet. „Tady je jeho nový účet, takže kdo chce sledovat pánskou módu a módu obecně, dejte mu #Follow @filipvanek," napsal Leoš na svůj Instagram, na kterém má téměř 400 tisíc fanoušků. „Byl to mimochodem právě @filipvanek kdo před dvěma lety založil Instagram mně a na jeho svatbě jsem navíc potkal mojí lásku @monikakoblizkova. Takže díky," dodal Mareš.

Filipa podpořila také Marešova přítelkyně a Filipova dobrá kamarádka Monika Koblížková, topmodelka Simona Krainová i její manžel Karel Vágner.

Ač je to velmi nepříjemná situace, Filip se vyjádřil s humorem sobě vlastním. „Tak jsem tu znova čistý jako pana na Instagramu! Hlídejte si své účty a měňte hesla už žijeme v době kdy se krade i účet na instagram!" 

Pokud máte rádi módů a rádi se necháte inspirovat skutečným profesionálem a nebo přemýšlíte o obnově šatníku za pomoci toho nejlepšího módního guru u nás, můžete Filipa sledovat i vy nově na Instagramu zde. Věříme, že své fanoušky bude mít brzy zpět!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008