Střelec Knažko promluvil o lupiči ve své vile, kterého zmrzačil!

 Celebrity 
27. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milan Kňažko neváhal použít svou legálně drženou zbraň! archiv
Herec a politik Milan Kňažko konečně promluvil o dramatu, který se stal v jeho bratislavské vile. Při něm v noci postřelil legálně drženou zbraní zloděje z jižních Čech, který přišel krást. Skončil s těžkým střelným poraněním nohy, o kterou málem přišel! Pachatel prý kradl jen těsně vedle něj.

„V půl druhé v noci jsem se vzbudil a slyšel nějaké divné zvuky. Nakoukl jsem a zjistil, že jsou otevřené dveře, které otevřené nebývají. A do toho tam někdo svítil baterkou,“ řekl v rozhovoru v Magazínu DNES.

A pokračoval dál: „Uvědomil jsem si, že nejsem sám. A že to není manželka, ale cizí člověk, nebo lidi... Sáhl jsem po zbrani a šel se podívat, jakoupak to mám ve dvě v noci návštěvu. Došel jsem ke dveřím do kuchyně a tam se na mě otočil cizí člověk, který se hrabal v mé tašce. Třikrát jsem vystřelil na nohy,“ popisoval dále Kňažko s tím, že se do neznámého člověka strefil.

„On se dal na útěk. Doběhl jsem ke dveřím obýváku, rozsvítil jsem a viděl krev na podlaze. To už se objevila i manželka. Řekl jsem jí, aby volala 158 a aby zmáčkla pager na bezpečnostní službu, která dorazila do tří minut,“ podotkl herec.

Policie zloděje dopadla na zahradě vily Milana Kňažka a veškeré věci Kňažkovi vrátila. „Bral cennosti, peníze, zlatý prsten, který jsem dostal v Národním divadle. Hodinky, které mi vytáhl z tašky. Vykradl i manželčinu kabelku. A pravděpodobně se chtěl vrátit pro nějaké věci, protože nechal otevřený trezor,“ uváděl, co všechno u zadrženého muže našli.

Jak se dostal zloděj do trezoru, herec neřekl. Možná nebyl zakódovaný. „Podle toho, co všechno vzal, se v domě zdržel nejméně dvacet minut, možná půl hodiny. Kradl tři metry od mé postele, to je nepříjemná představa,“ dodal.

 


 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47