Obrovská kritika hezounka Gránského: Opravdu mu tak narostl frňák?

 Celebrity 
26. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
David Gránský to od svých kritiků pořádně schytal! archiv FTV Prima
Tohle si herec, moderátor David Gránský za rámeček nedá! Je to namyšlený, arogantní, nafintěný spratek, kterému sláva stoupla do hlavy! Alespoň tak mluví o hezounkovi z Tvoje tvář má známý hlas řada lidí, kolegů i kolegů z Primy, kde začal moderovat TOP Star magazín. Opravdu takový David je?

Před časem se takové zvěsti začaly šířit z produkce muzikálu, v které hraje. Mnoho lidí tomu ale nevěřilo. Teď se situace přiostřila. „On si fakt myslí, že je neodolatelný, že má neotřesitelnou pozici. Chová se zvláštně. Nevím, co si o něm myslet," řekla VIPstory.cz jedna z pracovnic Primy.

Protože se ale nově TOPStar magazín nevyrábí přímo v budově Primy, ale v servisní organizaci, která prý má spojení s příbuznými nové ředitelky výroby Lenkou Hornovou, příliš televizních kolegů s ním do spojení nepřijde. I tak mají ale jasno - Davidovi stoupla sláva do hlavy.

„Znám ho dlouho. Býval jiný. Teď na mě působí, jako machr, který by v televizi dělal třicet let. Přitom je to ucho které by mělo být rádo, že se učí," tvrdí jeden z herců.

Sám Gránský ale odmítá, že by se nějak změnil. Prý jen neřeší nesmysly a pomluvy, které pramení ze závisti. Sažím se prý jen dělat dobře svou práci, a to zřejmě taky někomu vadí... 

Kdo ví, třeba mu vážně někdo jen obyčejně, lidsky a česky závidí jeho vizáž, talent a úspěch!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod