Zesnulý Pavlata svou smrtelnou nemoc tajil! Šokoval mnoho kolegů!

 Celebrity 
24. ledna 2017 02:30 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Michal Pavlata svým náhlým odchodem šokoval řadu svých kolegů a přátel! archiv
V šoku jsou stále herci a další umělci z náhlého odchodu jejich kolegy Michala Pavlaty (+71). Mnozí netušili, že je na tom tak špatně! Přitom s rakovinou zápasil několikrát, ale vždy to vypadalo, že jí překonal!

"Nechápu to. On mi před pár dny volal a já nepochopil, že se vlastně loučí. Je mi to strašně líto. On byl moc hodný, laskavý. Je mi to strašně líto," svěřila se Jaroslava Obermaierová.

Podobně reagoval i Jiří Krampol. "Před časem jsme se potkali a já byl rád, že vypadá líp. Dokonce i přibral. Říkal jsem si, že tu mrchu rakovinu asi porazil a i on tomu věřil. Bohužel prostě ona porazila jeho," uvedl.

Sám Pavlata se ale moc nesvěřoval. Pokud jej něco trápilo, "neobtěžoval" okolí. Děti neměl, před lety přišel o manželku a jedinými příbuznými byli sourozenci a jejich rodiny. Ty se o strýčka hezky starali. 

Před pár dny byl Pavlata převezen do nemocnice. Nemohl dýchat ani pořádně mluvit. Kromě rakoviny ho trápila chronická obstrukční choroba. Jeho srdce a další orgány nápor nevydrželi. Mnozí věděli, že je nemocný, ale nečekali, že jeho odchod přijde tak brzo! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím