Marešova Monika si vydělává jako “živnotní koučka” Proboha a ta cena!

 Celebrity 
15. prosince 2016 04:40 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Marešová funguje jako životní a vztahová koučka! Slušně si tím vydělává! Profimedia
Dneska si kdekdo říká “kouč”. Životní, sportovní, vztahový, sexuální a podobně. Říká si to i Monika Marešová, stále manželka moderátora Leoše Mareše. Hlavně se tím živí, a ne zrovna špatně!

Za jedno sezení si Marešová účtuje 2500 korun. A o klienty nouzi nemá. Že by kvůli tomu, nebo snad právě proto, čím si Marešová prošla poté, co jí Leoš před lety opustil, dělá to, co dělá? 

“Jak ona může radit lidem, když sama neměla zrovna utěšený vztah, život a neuměla poradit ani sobě?,” myslí si někteří lidé

Asi proto, že ví, co a jak takové ženy, někdy muži prožívají, může jiným radit. 

A cože to klient od Moniky Marešové za 2500 korun dostane? Vyslechne si klientovy problémy a  snaží se přijít na to, jakým směrem se má vydat. Co dál, na co se zaměřit. Lidé tak ze sezení s Marešovou odcházejí i s konkrétním úkolem, který jim v jejich těžké situaci pomůže.

“Je to takové povídání, rozebrání situace,” říká Monika Marešová. Jenže, když se vydáte na kafe nebo párty s kamarádkou a jedna druhé se svěříte, vyjde vás to někdy možná levněji.

Podobné to má bývalá hlasatelka Mirka Čejková, která - ač měla hodně rozháraný život a sama bojoval se sebou, stala se koučkou a radí jiným. Dneska zkrátka může každý dělat, co ho napadne… a někteří za to ještě platí a dost tučně! 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47