ODPORNÝ ÚTOK na nemocnou Zagorku! Tohle si vážně nezaslouží!

 Celebrity 
13. prosince 2016 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Zagorová se na všechny těší v náhradním termínu! archiv H. Zagorové!
Hana Zagorová je jedna z mála českých zpěvaček, která dokáže i ve svých 70 letech vyprodat pražskou Lucernu, nikoli z větší části “rozdat” . Těšila se na středeční mega koncert, ale těžká viróza jí to znemožnila. Proto zpěvačka přesunula koncert na leden. Co ale nastalo mezi některými “fanoušky”?

Tohle si vážně česká pěvecká legenda a Slavice nezalouží. Onemocnět může každý, natož zpěvačka, která je skoro pořád mezi lidma. Zkráta i to se stane a Zagorka to dala všem včas vědět. 

“Některé komentáče na sociálníc sítích byly dost hnusné. Zrovna Hanka si tohle nezaslouží. Její koncerty v Lucerně jsou vždycky úžasné a chodí na ně lidi od 18 do 80 let, tím se taky se taky ne každá zpěvačka může pochlubit,” řekl VIPstory.cz jeden z jejích kolegů a přátel. 

“Mám devětatřicítky horečky, je mi mizerně. Moc mě to mrzí, ale opravdu bych to teď nedala. Na fanoušky se ale těším v náhradním termínu. Moc se jim omlouvám,” vzkázala svým věrným.

Zatímco většina z nich to pochopila, našli se šílenci, kteří si myslí, že zpěváci jsou stroje, které musí vždy a za každou cenu vystoupit. Své o tom ví třeba i Lucie Bílá. Ta zrušila kvůli nemoci dva mega koncerty v O2 areně. Náhradní termíny má 8. ledna. Stejně jako Petra Janů. ta také kvůli viróze přeložila koncert na leden. 

A teď i milovaná Zagorka. “Prostě půjdeme v lednu. Vždyť je to jedno. I zpěvačka má snad nárok na to marodit. O to víc se těšíme. Ať se hlavně Hanka uzdraví a užije si krásné Vánoce,” vzkazují tisíce fanoušků Haně Zagorové. Jen pár ubožáků prostě nemůže jinak a zřejmě si musí léčit mindráky! 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008