Naďa Urbánková dostane ten nejkrásnější dárek k Vánocům!

 Celebrity 
14. prosince 2016 04:51 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Naďa Urbánková dostane letos ten nejkrásnější dárek - přílet dcery Jany! Profimedia
Už už se všichni báli, že je zpěvačka Naďa Urbánková opět vážně nemocná. Naštěstí se tahle teorie vyvrátila. Zpěvačka dostala jen růži do nohy a prodělala virózu. Cítí se lépe a teď se těší na ten nejkrásnější dárek, který může dostat!

Koncem tohoto týdne totiž z USA přiletí její jediná a milovaná dcera Jana Fabiánová, která se živí také jako zpěvačka a herečka. Zatímco tady se nemohla uchytit, za velkou louží dostala šanci. Je spokojená a zamilovaná. Hlavně je ale ráda, že bude moct být pár dní se svou maminkou.

"Moc se těším domů, na mámu a na všechny...," píše svým přátelům Fabiánová.  Právě Yanna, jak si dcera Urbánkové říká, byla v době, kdy Nadě před lety zjistili rakovinu, tou největší oporou a pomocí. Přesto, že žije tisíce kilometrů daleko, ve spojení jsou díky moderním technologiím stále.

"Denně jsme na skypu. Pořád si máme co říct," svěřila se Urbánková, která Vánoce už tolik neprožívá. Ale letos si je užije. A pokud jí bude dobře, určitě půjde s dcerou na půlnoční. Ať už v Praze, nebo doma v Želivu na Vysočině, kde Naďa Urbánková už řadu let žije.

 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve