Že jí to není trapné! Česká zpěvačka už zase rozdává rozumy a sama by je potřebovala!

 Celebrity 
08. prosince 2016 03:40 / Marek Pokorný
  0
📷
2 fotografie v galerii
Olga Lounov je jistě protřelá šoubyznisačka, tak rozdává rozumy! Archiv O. Lounové
Už zase? Olga Lounová opět rozdává rozumy! Nejprve chtěla "koučovat" a radit, jak správně hrát, zpívat, hýbat se nebo žít. Když se jí dostalo výsměchu, stáhla se. Jenomže už se zase pustila do mentorování!

Zpěvačka a muzikálová herečka už asi neví, coby a jak by, a hlavně - kde by..., tak vydává kalendář. A ne ledajaký. Hned motivační.

Olga (Pyt)Lounová vymyslela kalendář, který je doplněn různými citáty a hesly. Její snaha vydělat je asi opravdu velká. Kdyby chtěla jen předat zkušenosti, bylo by to v pořádku. Ale ona chce vydělávat. 

"Myslela jsem, že mě šmejkne, když jsem viděla Olinky motivační kalendář. Dneska každý chce každého učit, jak má žít a přitom kdekdo žije hrozně. No a dostala mě ta cena - Lounová to prodává za 299 korun a k tomu poštovné," řekla jedna z členek Divadla Broadwayi, kde Lounová hraje třeba v Mýdlovém princi. 

Zcela jistě už zkušená hvězda první velikosti asi naprosto všemu rozumí a tak se rozhodla, že ty, kteří "scházejí z cesty" , přeci nenechá padnout a naučí je, jak s tím životem nakládat. No a k tomu slouží právě kalendář... Co Olga Lounová vymyslí přiště? 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve