ŠOK! Co to proboha dělali čeští zpěváci s kalhotama napůl žerdi?

 Celebrity 
07. prosince 2016 02:40 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Místo mikrofonu toaleťák, místo tučného honoráře, pár korun za wc! Ryšavý, Barták a Kopečný na záchodcích! Praha 1
Potkat takhle trojici hezkých, mladých kluků, s kalhotami staženými napůl žerdi? To se asi hned tak nevidí, když jsou to ještě ke všemu zpěváci! Právě Dan Barták, Jan Kopečný a Petr Ryšavý si to na nově otevřených veřejných wc opradu užívali!

 Ne snad, že by změnili profesi, nebo, že by si museli přivydělávat jako hajzldědci! Ale, když se dozvěděli, že se budou nově zrekonstruované toalety na Uhelném trhu znovu otevírat, řekli si, že přispějí svou "troškou do mlýna"!

Kluci svoji úlohu „kmotrů“ vzali nadmíru zodpovědně a kromě slavnostního stříhání toaletní pásky si také vyzkoušeli pisoáry, kabinky, a dokonce i práci „hajzlbáby“ za okénkem obsluhy. 

„Jsem rád, že jsme dostali takto zodpovědný úkol,“ prohlásil skoro vážně Dan Barták za skupinu DPH (Dan, Petr, Honza) „Musím konstatovat, že vše je v naprostém pořádku a vše funguje," doplnil Honza Kopečný a Petr Ryšavý už jen lakonicky poznamenal: „Dobrý den, deset korun". 

„Při citlivé rekonstrukci byl maximálně respektován typický venkovní vzhled, zatímco v podzemí vzniklo moderní sociální zařízení. A kluci zpěváci to vzali i s humorem, takže se nám ta otevíračka moc povedla,“ usmíval se starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký. 

A kdyby přeci jen někdy chtěli změnit profesi, na Uhelném trhu se už osvědčili a mohou nastoupit hned, bez přijímacího řízení... 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod