CHUDÁK MIM ČEJKA! Hodně smutný pohled!

 Celebrity 
06. prosince 2016 04:50 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle je dnes 80letý Jaroslav Čejka. Jen těžko k poznání! Facebook
Býval plný života, energie. Hrál mnoho rolí v divadle, ve filmi i v televizi. Dnes je z něj stařík na vozíčku, který si realitu občas ani neuvědomuje. Pohled na herce a mima Jaroslava Čejku je hodně smutný! Tohle, že je ta "slepice", nebo Tina Turner?

"Je to tragédie, ale je to tak. Jaroušek je opravdu chudák, který nemůže ani chodit. Na štěstí nemá žádné bolesti a ještě si užívá přítomnosti lidí. Pokud za ním tedy někdo přijde. Ale jinak se na něj většina lidí vykašlala," postěžovala si jedna z jeho kamarádek.

Čejka žije v domově seniorů v Praze, kde je o něj dobře postaráno. Čas od času někdo z kolegů zavítá, ale spíš ti nejbližší. Nebo kamarád pan Oldřich.  Tomu je také líto, jak Čejka dopadl. A to letos herec oslavil úctyhodné 80. narozeniny. 

"Takhle Jaroušek dopadl. Nemůže na nohy...," konstatoval jeho kamarád, který mu život v domově zpestřuje, jak to jen jde, včetně dobrot, které mu nosí. Sám si toho Čejka z důhodu a příspěvku od státu dovolit nemůže. Většinu pohltí pobyt v zařízení. Bez toho by ale už fungovat nemohl! 

Jaroslav Čejka se na jeviště ani před kameru už nikdy nevrátí, nicméně je dobře, že alespoň podzim svého života netráví sám a v úplném zapomnění. I když, co je to za život, který si rozhodně slavný herec a mim takhle neplánoval na svém sklonku prožít!

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve