Gott asi moc nepřemýšlel a teď se diví! Prodává dům!

 Celebrity 
02. listopadu 2016 02:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott se naštval a svou nedostavěnou chalupu bude prodávat! Archiv, Facebook
Karel Gott je jiný, zní už dlouho z jeho okolí i prostředí českých médií! Na to, že je pět desítek let v šoubyznysu, teď přišel na to, že mu začínají vadit davy fanoušků, i když někteří jsou velmi dotěrní. Proto se rozhodl k něčemu šokujícímu, co rozhodně neplánoval!

Už v těchto měsících měl Karel Gott se svou rodinou dozařižovat svou novou, luxusní chalupu v Doubici na Děčínsku. Ale všechno je jinak! Mistr se do poloroubenky na krásném místě nikdy nenastěhuje, naopak se jí zbaví!

Chalupu prostě nechce. Důvodem je prý mediální smršť a extrémní zájem fanoušků, kteří prostě chtějí vidět, kde že by to ten božský Kája mohl mít haciendu. Jenomže Gott se naštval a řekl si, že tohle nemá za potřebí!

„Počátkem letošního roku jsme se s mojí ženou Ivanou rozhodli pořídit si pozemek, kde bychom postavili chalupu a měli možnost v budoucnu relaxovat. Těšil jsem se, že budeme mít místo, kde budu moci odpočívat, malovat, číst si a přemýšlet o životě. Tím místem se měla stát obec Doubice v severních Čechách. Koupili jsme zde pozemek a záměrně jsem jej formálně napsal na moji tchýni, abych předešel předčasné mediální publicitě. Tušil jsem, že se informace o stavbě časem rozkřikne, ale že se kolem pozemku a následné stavby strhne taková mediální smršť, to jsem nepředpokládal,“ napsal Gott veřejně na svém profilu na sociílní síti.

Zřejmě si tak uvědomil, že fanoušků má opravdu kvanta a většina z nich sleduje jeho kroky. A logicky i mnohá média zajímá, co se kolem domu, který měl být dávno hotov, děje!

„Téměř denně se informace o pozemku a stavbě námi vysněné roubenky objevovaly v médiích, včetně fotografií a záběrů z dronů. Za ta léta jsem na mediální zájem o mou osobu zvyklý. Velmi mě však mrzí, že i přes mé prosby, aby média ubrala nohu z plynu, co se týče Doubice, novináři nepolevili, a jak nám bylo sděleno, ani do budoucna polevit nehodlají," svěřil se Mistr.

Gottovi tak zřejmě začalo vadit to, co mu doposud bylo téměř lhostejné. A sice, že je tředem pozornosti. S tím však musí počítat. Kdyby si pořídil nový dům v Praze, bude to lidi a novináře zajímat týden dva, pak si zvyknou. Ovšem na malé obci a navíc kousek od německých hranic? S tím musel přeci počítat!

"Je to pro mě jasný vzkaz, že některá média ani trochu nerespektují a nectí soukromí mé a celé mojí rodiny. Došlo to dokonce až tak daleko, že redaktoři dělají ankety s obyvateli Doubice a jak jsem se i dozvěděl, tak cestovní kanceláře vypisují zájezdy do obce, aby se veřejnost podívala, kde stavíme…,“ uvedl Karel Gott. 

A proto se zpěvák rozhodl se svou ženou Ivanou, že svůj sen smáznou a dům prodají. Kdo ho koupí a za kolik, je otázkou. Jisté však je, že se na Gotta slétnou mozí a budou mu nabízet různé částky, jen proto, aby měli něco, co patřilo jemu. Takových nadšenců, nebo možná šílenců je stále dost. I když o jeho bývalou vilu v Jevanech, kde sídlil i slavně-neslavný Gottland už roky nikdo zájem nemá. Dům je na prodej za 32 milionů korun a zájemci se tedy rozhodně dvakrát nehrnou. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím