Gott asi moc nepřemýšlel a teď se diví! Prodává dům!

 Celebrity 
02. listopadu 2016 02:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott se naštval a svou nedostavěnou chalupu bude prodávat! Archiv, Facebook
Karel Gott je jiný, zní už dlouho z jeho okolí i prostředí českých médií! Na to, že je pět desítek let v šoubyznysu, teď přišel na to, že mu začínají vadit davy fanoušků, i když někteří jsou velmi dotěrní. Proto se rozhodl k něčemu šokujícímu, co rozhodně neplánoval!

Už v těchto měsících měl Karel Gott se svou rodinou dozařižovat svou novou, luxusní chalupu v Doubici na Děčínsku. Ale všechno je jinak! Mistr se do poloroubenky na krásném místě nikdy nenastěhuje, naopak se jí zbaví!

Chalupu prostě nechce. Důvodem je prý mediální smršť a extrémní zájem fanoušků, kteří prostě chtějí vidět, kde že by to ten božský Kája mohl mít haciendu. Jenomže Gott se naštval a řekl si, že tohle nemá za potřebí!

„Počátkem letošního roku jsme se s mojí ženou Ivanou rozhodli pořídit si pozemek, kde bychom postavili chalupu a měli možnost v budoucnu relaxovat. Těšil jsem se, že budeme mít místo, kde budu moci odpočívat, malovat, číst si a přemýšlet o životě. Tím místem se měla stát obec Doubice v severních Čechách. Koupili jsme zde pozemek a záměrně jsem jej formálně napsal na moji tchýni, abych předešel předčasné mediální publicitě. Tušil jsem, že se informace o stavbě časem rozkřikne, ale že se kolem pozemku a následné stavby strhne taková mediální smršť, to jsem nepředpokládal,“ napsal Gott veřejně na svém profilu na sociílní síti.

Zřejmě si tak uvědomil, že fanoušků má opravdu kvanta a většina z nich sleduje jeho kroky. A logicky i mnohá média zajímá, co se kolem domu, který měl být dávno hotov, děje!

„Téměř denně se informace o pozemku a stavbě námi vysněné roubenky objevovaly v médiích, včetně fotografií a záběrů z dronů. Za ta léta jsem na mediální zájem o mou osobu zvyklý. Velmi mě však mrzí, že i přes mé prosby, aby média ubrala nohu z plynu, co se týče Doubice, novináři nepolevili, a jak nám bylo sděleno, ani do budoucna polevit nehodlají," svěřil se Mistr.

Gottovi tak zřejmě začalo vadit to, co mu doposud bylo téměř lhostejné. A sice, že je tředem pozornosti. S tím však musí počítat. Kdyby si pořídil nový dům v Praze, bude to lidi a novináře zajímat týden dva, pak si zvyknou. Ovšem na malé obci a navíc kousek od německých hranic? S tím musel přeci počítat!

"Je to pro mě jasný vzkaz, že některá média ani trochu nerespektují a nectí soukromí mé a celé mojí rodiny. Došlo to dokonce až tak daleko, že redaktoři dělají ankety s obyvateli Doubice a jak jsem se i dozvěděl, tak cestovní kanceláře vypisují zájezdy do obce, aby se veřejnost podívala, kde stavíme…,“ uvedl Karel Gott. 

A proto se zpěvák rozhodl se svou ženou Ivanou, že svůj sen smáznou a dům prodají. Kdo ho koupí a za kolik, je otázkou. Jisté však je, že se na Gotta slétnou mozí a budou mu nabízet různé částky, jen proto, aby měli něco, co patřilo jemu. Takových nadšenců, nebo možná šílenců je stále dost. I když o jeho bývalou vilu v Jevanech, kde sídlil i slavně-neslavný Gottland už roky nikdo zájem nemá. Dům je na prodej za 32 milionů korun a zájemci se tedy rozhodně dvakrát nehrnou. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve