To bude zase veledílo! Pawlowská s Renčem dělají film a už teď se hádají!

 Celebrity 
30. října 2016 03:50 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Halina Pawlowská se s Filipem Renčem už štačila pohádat! archiv
Česká kinematografie asi dostane dost zabrat. Bude to nejspíš veledílo. Halina Pawlowská chystá film s režisérem Filipem Renčem na motivy své knihy. Problém je, že už nyní se hádají. A co teprve, až se začne točit?
Film vznikne na námět knihy právě Haliny Pawlowské a známá spisovatelka k němu píše také scénář. Rozpor vznikl kvůli názvu filmu. Kniha, podle které film vznikne, se jmenuje Proč jsem se neoběsila, ale Pawlowská by chtěla, aby se snímek nazýval jinak - Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

Jenže s tím má právě Renč problém! "S tím naprosto nesouhlasím! Pro mě je daleko údernější název Proč jsem se neoběsila," říká režisér.

Proti je jak Pawlowská, tak i producent Pavel Pásek, který býval sponzorem Jiřího Pomeje nejen v pracovních záležitostech, ale i jeho životě! "Stojím za Halinou, ale myslím, že tohle teď nebudeme řešit. Teď se musí makat a ne se hádat o název. A jestli se nemýlím, tak poslední slovo má stejně producent," řekl jasně producent, kterého bude film stát nejméně 25 milionů korun.

Dalším problémem je, že se hledá herečka, která by ztvárnila Halinu Pawlowskou v období, kdy ji bylo 35 let. Proto Renč chystá konkurzy, aby podle něj dobrou herečku našel. Jaký bude ve výsledku film, je otázkou. Podle některých škarohlídů to bude opět “jeden z řady“ snímků, který bude mít velké ántré, ale návštěvnost pak nebude valná. Nechme se překvapit. Točit by se mělo zřejmě na jaře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008