Divný přístup! Zlatý slavík o Slavíka vůbec nestojí! Jasně to řekl!

 Celebrity 
29. října 2016 03:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tomáš Klus je šťastný tak, jak je. Slavíky ke štěstí nepotřebuje!  archiv
Tak tomu se říká pokrytectví! Zlatý slavík dalšího Slavíka nechce a na předávání ani nepůjde. Nejde o Karla Gotta, který si všech cen pochopitelně váží, ale o "reinkarnovaného" Tomáše Kluse. Pohrdá cenou, kterou už jednou dostal!
Sice je asi Klusovi jasné, že po vynucené, i když dobrovolné roční pauze na Zlatého slavíka nejspíš nemá, co kdyby se stal zázrak a dostal ho. Jednou se mu to podařilo a Gotta porazil. Ale teď, i kdyby ho získal, nestojí o něj.

„Pokud jde o letošní Slavíky, nepůjdu tam! Neumím tam být,“ prohlásil Tomáš. „Já bych hrozně nerad, aby to působilo, že si ničeho nevážím. Budu ale víc šťastný na koncertech, kde se sejdu se svými fanoušky,“ prozradil Klus, který v den vyhlašování Českých slavíků bude vystupovat v Olomouci.

Už v minulých letech dal najevo, že o Slavíka vlastně nestojí! Proč taky? Peněz měl dost, fanoušků taky, tak co. Nějak ale zapomněl, že je to věčné. O spoustu fanoušků přišel, peníze rozfofroval. Teď se vrací na pódia, aby vůbec nějaké vydělal.

Klusovi, zdá se, nic nechybí ke štěstí! „Nicméně já vstávám brzy. V šest hodin! Cvičím, i mentálně, pak se umyju, dám si snídaní, měním pleny… Já mám krásná rána. V momentě, když se na ně člověk připraví, než se naplno rozjedou, tak je to skvělé,“ popsal Tomáš v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Takže na co nějakého Slavíka, když je vlastně šťastný tak, jak je. Třeba plánuje další dítě, a třeba další roční pauzu....
Témata: Tomáš Klus
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008