Uteče Kraus z Primy? A dají mu jinde statisíce měsíčně?

 Celebrity 
29. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zůstane Jan Kraus na Primě, nebo uteče jinam?  Archiv
Skončí Show Jana Krause na Primě, nebo po extempore z posledního natáčení zůstane? To je otázka a hodně se o tom všude mluví. Hlavně v televizi, pro kterou herec pořad dělá. Není ale vyloučeno, že by zamířil jinam!
Kam by se Kraus vrtnul, a kde by mu dali tak královský honorář, je otázkou. Podle všeho má okolo 400 tisíc korun měsíčně. Jenomže na České televizi už byl, z Primy by mohl odejít. Zbývá Nova a Barrandov. Druhá jmenovaná by si to zřejmě dovolit nemohla a Nova s podobným typem pořadu zatím nepočítá.

Tedy zatím nepočítá. Ale co není teď, může být po Novém roce. A je to taky jedna z mála televizí, která by Krause zaplatila. Navíc dramaturgyně Show Jana Krause pracuje pro konkurenční Novu v projektu Tvoje tvář má známý hlas. takže dveře otevřené na Novu částečně má.

Prima ale taky dobře ví, že odchodem Krause by ztratila sledovaný pořad. Proto s ním zřejmě bude jednat o další spolupráci. Otázkou na to, co horkokrevný herec udělá. Pokud by dostal laso z Novy, asi nebude váhat a přestoupí. Jenomže na třetí televizi pořad stejného formátu, to už může zavánět nezájmem. Už nyní se řada diváků na jeho show nedívá. "Je to pořád dokola, podobné a některé hosty tam měl vícekrát. A hlavně on je dost samožer," tvrdí někteří z diváků.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve