Tohle ukázala Vondráčková a pak...? Víme, co udělala!

 Celebrity 
28. října 2016 02:35 / redakce
  1
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Vondráčková představila svůj nový klip s názvem Solnej sloup! Youtube
Lucie Vondráčková před týdnem dotočila klip Solnej sloup. V zimě, v lese, na zámku... Simsalabim a klip už je na světě! Co ale udělala hned poté?
Klip Solnej sloup, který vznikal v Praze, v lese i na zámku Líšno, kde dokonce před lety točila pohádku Malvína, je hotov. Ještě včera ho Lucie Vondráčková představovala na Óčku. Dnes brzo ráno nasedla do letadla a vydala se směr Kanada, kde na ní čekají manžel Tomáš Plekanec a starší syn Matyáš, zatímco menšího Adama měla s sebou v Čechách.

"Natáčení klipu bylo náročné, ale zvládli jsme to. Jsem moc ráda, že se to podařilo, a že klip je na světě," svěřila se Vondráčková, která ukázala i svůj nový kalendář na příští rok plný jejích fotografií.

Lucie se vydala zpět za moře, ale v Čechách stihla nafotit kolekci a kampaň pro Konto Bariéry, natočit druhý klip, pracovat na jednom projektu, který je zatím spíš tajný....

"Lucka skutečně každý den makala. Ona má neskutečně energie a přitom je pořád milá a dobře naladěná. Je radost s ní pracovat," svěřil se její PR manažer a fotograf Petr Mráček

Teď by měla Vondráčková do Česka dorazit na předávání Slavíků. Zda se jí to podaří, je ve hvězdách. I tak ale není vyloučeno, že by si mohla letos jít pro o stupeň vyššího, než stříbrného slavíka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47