Marie Rottrová je tak úžasná tchýně, že o ni snacha celoročně s láskou pečuje.

 Celebrity 
26. října 2016 13:42 / Ema Maxová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marie Rotterová má se svou snachou krásný vztah. Alessandro Interbeauty Prague
Krásná, milá, laskavá, plná optimismu a s neustálým úsměvem na rtech, to je zpěvačka Marie Rottrová. Zpěvačku však neobdivují jen její fanoušci, ale celá její rodina a blízcí přátelé.
Oslovení tchyně je vnímané většinou negativně, ale je to asi tím, jak se většina tchyní chová. Dost často jsou nejhorší vztahy v rodině právě mezi matkou syna a jeho manželkou. To však neplatí o vztahu Marie Rotterové a její snachy Tamary. Marie a Tamara mají krásný vztah a obě si toho velmi váží.

"Snacha Tamarka, je úžasná žena, má firmu s produkty na nehty Alessandro, takže o mě celoročně pečuje," prozradila Marie. Tamara dokonce pomáhala i s přípravami na utajovanou svatbu, která se konala 7. června 2016 v kostele v Neratově v Orlických horách. Marie Rotterová se vdala za svého o 15 let mladšího partnera Milana Říhu. Oznámila to až dva měsíce po obřadu na svých oficiálních stránkách.

"Svatba byla krásná a v úzkém kruhu rodiny. Dlouho jsme o tom s partnerem mluvili, ale nikdy nebyl čas to uskutečnit. Letos se nám to povedlo a jsme za to rádi. Udělali jsme radost nejen sobě a rodině, ale i svým fanouškům, kteří mi psali mnoho krásných přání," zavzpomínala Marie Rotterová, která koncem prosince oslaví své 75. narozeniny velkolepým koncertem v 02 Aréně.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47