Vyděšená Pilarka. Strach z vážné operace!

 Celebrity 
09. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Eva Pilarová má strach z následujících týdnů a měsíců! Profimedia
Zpěvačka Eva Pilarová je vyděšená a má strach! Důvodem je operace. Nikoli však její, ale jejího manžela Jana Kolomazníka. A horší na tom je, že nejde o první zákrok, který musí podstoupit!
Pilarka, která z duše nemá ráda nemocnice, tam teď bude jako doma! Manžel musí na reoperaci kyčelního kloubu. „Ale manžel je miluje. Asi proto, že má klid a neotravuju ho,“ řekla zpěvačka se sarkastickým úsměvem s tím, že za Janem Kolomazníkem bude chodit každý den.

Zpěvaččin muž je totiž jedním z 300 pacientů, kterým lékaři v roce 2012 operovali vadné náhrady kyčelního kloubu. Nejenže Kolomazníkovi první operace příliš neulehčila od bolestí, ale nyní mu navíc hrozí, že vadný implantát vyloučí do jeho těla nebezpečné látky. Kromě toho ho čekají týdny rehabilitace a problémů.

Umělkyně je navíc vyděšená i z následujících týdnů a měsíců. Kolomazník zastane totiž doma i na chalupě spoustu práce, včetně vaření, praní, žehlení, což teď s endoprotézou nějaký čas nebude moc dělat. Čekají ho týdny cvičení, chození o berlích a podobně.

Pilarová nedávno onemocněla a musela kvůli tomu zrušit pracovní program. „Nebyla to mrtvice, ani infarkt, tak je vše v pořádku a víc o tom nechci mluvit,“ dodala zpěvačka, která si kdysi prošla i zhoubným onemocněním, z kterého ji svou péčí, láskou pomohl právě Jan Kolomazník.

Péči mu teď chce pochopitelně zpěvačka oplatit. O manžela má strach a doufá, že vše dobře dopadne.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47