Takhle sexy snad mladý český zpěvák ještě nebyl! Luxusní podzimní fotky jako z romantického filmu!

 Celebrity 
06. října 2016 04:00 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zpěvák Josef Vágner je charismatický, talentovaný mladý muž a k tomu hodně obsazovaný zpěvák v českých muzikálech! Petra Kropáčová
Účinkuje v několika muzikálech, jezdí po koncertech, vystoupeních a momentálně pracuje na nových písničkách. Není rozhodně metrosexuál, jak u některých českých celebrit bývá zvykem. Ovšem na podzimních fotkách, které jsme objevili, je zpěvák a herec Pepa Vágner neskutečně sexy!
Fotky vznikly v Ústí nad Labem. Pořídila je fotografka Petra Kropáčová a vystihují vyloženě podzimní náladu. Ovšem klidně by si zadaly se záběry do nějakého romantického filmu.

Ač se to nezdá, 26letý Pepa Vágner romantik je. "Tak jak se to vezme. Ale vlastně ano. Jen o tom nemám moc čas přemýšlet. Občas jsem hodně ve smyku," svěřil se sympatický zpěvák, syn hitmakera Karla Vágnera.

Sexy fotky - tu mírně zamyšleného, tu vyskakujícího a hned zase kamsi zahleděného mladého muže s hrnkem teplého čaje, připomínají opravdu scény z filmu či klipu. Líbí se prý i zpěvákově přítelkyni Marlen, s níž Pepa už nějaký ten pátek chodí a hodně si spolu rozumí.

Kromě Mýdlového prince hraje Vágner v Draculovi, Marii Antoinettě, Kleopatře či Angelice. "Vesměs mám role v kterých umírám, ale už jsem si na to nějak zvykl. Život mám naopak docela rád. Říkám, že je to vlastně jeden veliký mejdan," dodal s úsměvem Pepa Vágner, který už brzo představí nový singl a chce taky pracovat i na nové desce. Ty zatím poslední Nezapírám, Rozpustilá holka nebo Je to nebezpečný, který nazpíval s kolegyní Kamilou Nývltovou se těší velkému zájmu i poslechovosti v rádíích!

Fanynek a fanoušků má Pepa poměrně hodně. Ti dokonce už začali posílat hlasy v letošním hlasování Českého Slavíka. Vágner sice ví, že Mistra Gotta nedožene, ale kdo ví... třeba za pár let si pro zlacenou cenu opravdu půjde. Našlápnuto k tomu má dobře!
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?