Dáda Patrasová práská na chlípného Felixe! A ráda!

 Celebrity 
05. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dáda Patrasová si manželskou krizi tedy pro sebe rozhodně nenechává! Profimedia
Dáda Patrasová se sna přímo vyžívá v tom, že chodí po akcích a práská na svého už nemilovaného manžela Felixe Slováčka, vše, co jen jde! Hlavně stále i s bulvárem probírá, jak jí zase podvedl. Místo toho, aby se bavila o práci, pere špinavé rodinné prádlo na j!
Patrasová nechyběla ani na křtu kalendáře moderátora Aleše Cibulky. A jen vešla do dveří, odchytil jí jeden, pak druhý a třetí novinář. A neustále mluvila o Felixi Slováčkovi.

"To víš, že mu to dám sežrat, to si piš...," řekla před rozhovorem Patrasová své kamarádce, ale mluvila tak nahlas, že to bylo slyšet. A pak na něj sázela vše, na co se média ptala. Nepopírala, že Slováček je pořád nevěrný. A ona to dobře ví. Zdá se, že saxofonistovi už nestačí jen Lucie Gelemová, ale kouká zase po jiných objektech.

"On je nenapravitelný.... Ale on na to dojede," říká Patrasová i mezi svými známými s tím, že - ať si Felix nemyslí, pokud hodná dál pokračovat v okatých nevěrách, ona ho oškube. Problém je v tom, že "žížala Julie" taky nebyla svatá a za svůj život měla prý různé bokovky. Protože jí jako atraktivní ženě těžko nějaký playboy odolal!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty