Princezna Diana se vrátila! Její syn William je o tom přesvědčený!

 Celebrity 
07. října 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tatínek Williame se svou milovanou dcerkou Charlottkou, která mu připomíná zesnulou maminku! archiv
A pak, že se zázraky nedějí, a že se člověk nemůže znovu narodit! Princ William je přesvědčen, že jeho, před 19 lety zesnulá matka, princezna Diana, se vrátila! A sice v podobě jeho dcery Charlotte.
Chvíli z toho byl následovník britského trůnu zděšený, ale teď je šťastný. Když vidí svou dceru Charlottku vyrůstat, je mu jasné, že jeho maminka se mu v její podobě vrátil. Ba co víc.

„ Charlottka třeba nejvíc ze všeho miluje Dianinu oblíbenou píseň Sultan of Swing, která ji uklidní téměř v jakékoli situaci. A to není všechno. Williame a Kate zažili docela veliký šok s jednou fotkou," řekl zdroj z Buckinghamského paláce!

"Když jí rodiče ukázali fotku Lady Diany, malá reagovala jinak, než všichni čekali. „Já, já, já… Já, já já!" opakovala a ukazovala na Dianu," tvrdí zdroj z paláce.

Williame a Kate byli jako opaření a jen se na sebe podívali a pochopili. a ke všemu Charlotte je stejná jako její babička. Prý je i doslova posedlá snubním prstenem Kate, který původně patřil Dianě. Charlotte se chová jako by byl její, neustále ho Kate bere.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve