Charismatický Hůlka slaví zásadní výročí! A tohle teď chystá!

 Celebrity 
09. října 2016 03:59 / redakce
  1
📷
3 fotografie v galerii
Daniel Hůlka slaví letos 25 let na scéně!  archiv D. Hůlky
Daniel Hůlka je úzce spjatý s muzikálem Dracula, jedním z nejúspěšnějších u nás. Letos zpěvák slaví 25 let na scéně a přichystal si proto pro své fanoušky velké překvapení a dárek zároveň! A nebude na to sám!
Hůlka chystá na 9. prosince veliký koncert ve Fóru Karlín. "Do Fóra se vejde na 2 000 lidí. K tomu mě doprovodí třiadvacetičlenný orchestr Petra Soviče, který je nejmladším dirigentem u nás. Navíc tam bude projekce z muzikálů, v nichž jsem účinkoval a diváci uslyší i tři zbrusu nové písně, které jsem pro tento koncert nastudoval. Hostem bude Lubomír Brabec. Tímto všechny srdečně zvu," řekl VIPstory.cz Danielů Hůlka.

Kromě Draculy momentálně hraje i v muzikálu Sibyla, královna ze Sáby, kde ztvárňuje krále Šalamouna a alternuje se s Radimem Schwabem. A nově zkouší i muzikál Ferda mravenec. "Zvu srdečně malé i velké. Budu tam hrát Masoráda, který nemá nikoho rád, ale ožení se s hodně mladou dívkou… Jinak budeme mít koncert v Bratislavě, v Košicích a budu také přemýšlet o nové desce, na které začnu pracovat," prozradil Daniel.

Momentálně se pustil do přestavby své vilky v Jevanech, kde, jak říká, žije rád a neměnil by. V minulosti si prošel těžkým obdobím, včetně onemocnění slinivky. Dnes se cítí být v pořádku. Věnuje se muzikálům i koncertování. " Těch 25 let hodně uteklo, ale pamatuji si všechny důležité okamžiky. A taky všechny důležité lidi, třeba Karla Svobodu nebo Josefa Bednárika. Jsou to pro mě na vždy velikáni a opravdové legendy," dodal Hůlka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve