Gott prý dělá Ivaně zbytečně nepřátele! Ale i sobě!

 Celebrity 
08. října 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott si podle některých přidělává zbytečně nepřátele a kvůli tomu je jeho žena Ivana vnímána jinak! Profimedia
Zlatý a Platinový slavík Karel Gott se po téměř roční pauze, při které bojoval se zákeřnou nemoci, vrací na pódia. Jenomže ne vše je zalité slunce a jsou věci, které jeho, někdy až fanatičtí fanouškové nevidí. A ani nechtějí vidět!
Velký rozruch způsobila nedávno vydaná kniha fotografa Jiřího Krušiny. Ta byla prý neautorizovaná a Slavík kvůli ní zuřil. Přitom jí pořídil a vydal někdo, kdo s Gottem trávil deset let na cestách. Dnes se Gottův právník chce zřejmě s Krušinou soudit.

"Nemám se za co stydět, v té knize nic špatného není. Jsou to fotografie z našich společných cest a fotil jsem jen tehdy,když to Mistr chtěl," hájí se fotograf, který si stěžoval na nový management Karla Gotta. Prý mu neumožnil, aby se s hotovou knihou za zpěvákem dostal a on ji tak mohl vidět jako první.

Otázkou je, zda je to opravdu vina jeho ženy Ivany, mluvčí Anety Stolczové, nebo jeho samotného? "Ono s Karlem je to trochu jinak a složitější. On je v tomhle trochu pokrytec. On před Ivanou řadu věcí tají a pak problém, když přijde, hodí vlastně na ní. Lidé ji pak mají za tu nejhorší, což tak není. Ivana je velmi schopná, vzdělaná a chytrá ženská. Dělá sobě i jí zbytečně nepřátele," řekl VIPstory.cz zdroj od manželky Slavíka.

Karel Gott prý řadu věcí neřeší a ani řešit nechce. Dokonce zní hlasy, že se setkává jen s těmi, o kterých ví, že je potřebuje nebo by v budoucnu mohl potřebovat. Čemuž se špatně věří, protože božský Kája tu byl vždy pro všechny. Pravdou ale je, že nikdy před tím neměl ochranku a ani mluvčí. Vždy mluvil za sebe a setkával se se všemi.

"Ale časy se mění a lidi taky. Karel je bohém, Bůh a Mistr. A možná, že teď mu to konečně došlo, tak se i tak začal chovat," dodal s úsměvem jeho dlouholetý kamarád. Ten spatřuje problém možná v tom, že zpěvák chce věci řešit moderněji, ale lidé kolem něj jsou moc konzervativní.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty