Exekuce za půl milionu! Napadený i obviněný Baselides prý ale o ničem neví!

 Celebrity 
31. července 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Libor Baselides prý dluží na 15 exekucích skoro půl milionu korun! archiv, facebook
Před více jak týdnem byl Libor Baselides zatčen a strávil noc v policejní cele proto, že údajně okradl v baru na pražských Vinohradech jednoho z hostí. Možná i více. On sám tvrdí, že to byl komplot, že ho navíc "kamarádi" policistů napadli a ještě se k němu na služebně chovali brutálně. Teď se ukázalo, že dluhy, o kterých se roky mluví, nejsou jen fámou!

Libor Baselides, bývalá hvězda Novy a exkolega Dany Morávkové má 15xekucí za bezmála půl milionu korun. Jak uvedl Blesk, sám nemocný Baselides o ničem neví.

"To bych o tom něco musel vědět, když nic nemám. Vůbec nemám tušení, o co jde. Chtějí mě zničit, někdo se proti mě určitě spolčil- Nikdo po mně nikdy nic nechtěl a nikdo mi nic ani neoznámil,“ řekl Baselides, který už před lety měl problémy s penězi.

Teď žije v pronajatém bytě, kde má jen lehátko, deku, polštář a stůl a čtyři židle. Zda zvládá platit alespoň nájem, není jasné. Ale bývalá hvězda televize, která se živí výkladem karet, tvrdí, že si na něj zřejmě někdo nabral půjčky a on o tom neví.

Jenže podvod s doklady první exekuce je přitom proti němu vedená už od února 2005. „Zrovna v tom roce se mi ztratily doklady. Bylo to v době, kdy jsem se rozváděl. Přišel jsem o občanku i pas,“ řekl Baselides a naznačuje, že původcem obřích dluhů nemusí být on. Ale ti, kteří ho znají, si myslí, že je to jen Baselidesova báchorka. A že se exmoderátor, který měl doposud pořad na jedné malé televizi, snaží mlžit, aby nemusel nic platit.

Podle všeho je Baselides vážně nemocný. Hodně zhubl. na hlavně nosí šátek a jak přiznal už po kauze s údajnou krádeží, prodělal operaci konečníku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum