Šok pro Chantal Poullain. Po 17 letech dostala padáka!

 Celebrity 
27. června 2016 12:10 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Chantal Poullain dostala po 17. letech z Ungeltu padáka! archiv
Chantal Poullain letos oslaví své životní jubileum a tohle asi nečekala. Určitě nepředpokládala, že po 17 letech spolupráce s Divadlem Ungelt dostane od ředitele Milana Heina padáka. Leč, stalo se! Sama herečka a zpěvačka je z toho hodně smutná, ale veřejně nikoho nepomlouvá a je až příliš loajální.

„Mrzí mě to a moc. Není to spor mezi mnou a Milanem Hainem, ale spíš jeho rozhodnutí. Po sedmnácti letech spolupráce s divadlem Ungelt je pro mě nepochopitelné co se děje, když jsou všechny přestavení vyprodané. Život je pro mě neustálá výzva a možná jsem za tyto změny věčná, protože mě posouvají zase dál,“ svěřila se Bleskove.cz.

Ač sama nechce, protiřečí si! Na jednu stranu říká, že jí to mrzí a situaci nechápe, na druhou stranu chápe, že je to Heinovo rozhodnutí.

Její odchod z Ungeltu není samo sebou. Podle zákulisních spekulací mezi herečkou a principálem spor je. Jen ho ani jeden nechce ventilovat.

A co k tomu říká sám velký šéf, blízký přítel Marty Kubišové, který má v "souboru" například i Pyšnou princeznu Alenu Vránovou?

„Žádný spor mezi námi nebyl. Herci angažmá v mém divadle nemají, tudíž nemohou dostat výpověď. Jsou najímáni na jednotlivá představení a podepisují se mnou smlouvu, ve které se zavazují, že představení budou hrát, dokud je Divadlo Ungelt bude mít na repertoáru. Na představení, ve kterých účinkuje Chantal, vypršela v tomto roce autorská práva,“ uvedl Milan Hein .

Poullain bude hru, v níž hraje hlavní roli, dohrávat do prosince. Kromě toho účinkuje v muzikálu Ať žijí duchové, chystá i muzikál Adéla ještě nevečeřela, své vlastní projekty a chystá i knížku. Rozhodně se tedy nenutí. V létě se pak vydá do své rodné a milované Francie.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve