Laďka Něrgešová v nemocnici! Stalo se jí to samé, co Vojtkově Jovance...!

 Celebrity 
22. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Laďka Něrgešová v nemocnici po porodu! Facebook
To je radosti, to je slávy! Hned dvě děti se narodily v českém šoubyznysu v jediný den. Hned dvěma mladým ženám se splnilo to, nač se těšily devět měsíců, přivedly na svět krásná a zdravá miminka. Laďka Něrgešová a Jovanka Skrčeská, partnerka Josefa Vojtka porodily!

Primácká moderátorka a herečka Laďka je maminkou už podruhé. V úterý se jí narodila dcera, které s partnerem, novinářem Jaroslavem Pleslem dali netradiční jméno Meda.

„Mám hnědovlasou holčičku s modrýma očima, která se jmenuje Meda,“ svěřila se Něrgešová reportérům pořadu TopStar, který kvůli mateřským povinnostem na nějakou dobu opustila. K Medě má doma už osmiletého syna Adama.

Konečně porodila i manželka Pepy Vojtka Jovanka. I tomuto slavnému páru štěstí přálo. Mají kluka jako buka a jmenuje se Albert. "Hrdi a šťastně voláme do světa, že se nám dnes v 16:37h narodil syn Albert. 3020g, 47 cm," uvedla Jovanka na svých oficiálních stránkách.

Tatínek „Bertíka“ nejspíš pořádně zapije, jak on to umí. Není to jeho první potomek a tak má s narozením i slavením velké zkušenosti. Důležité je, že obě maminky i obě miminka jsou v pořádku!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve