Kuriózní nehoda Obermaierové. Neuvěříte, při čem si vyhodila rameno!

 Celebrity 
16. června 2016 17:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová si způsobila úraz, který se jí stal poměrně kuriózně! archiv
Jaroslava Obermaierová oslavila letos 70. narozeniny. Myslela si, že jí už nemůže nic překvapit, ale chyba lávky. To, co se jí stalo, jí samotnou lehce šokovalo. Přímo při představení muzikálu Mýdlový prince v pražském Divadle Broadwayi si vyhodila rameno a skončila na pohotovosti.

Není jediná. Nedávno si stejný úraz, ve stejném divadle, jen v jiném představení - Angelika, způsobil zpěvák a herec Josef Vágner. Jen s tím rozdílem, že jiným způsobem.

"Mám tam pasáž, kde hraju na bubny. A asi jsem bubnovala moc divoce. Prostě jsem si vyhodila rameno. Jsem zkrátka šikovná," prozradila VIPstory.cz oblíbená herečka.

Musela tam na ošetření. Protože pak dostala ještě zánět žaludku, byla několik dní v posteli a odpočívala. Nemohla ani točit seriál Ulice. Do divadla párkrát jít nemohla, ale protože její alternace, herečka Jana Synková má taky své závazky, musela Obermaierka opět na jeviště. Ale jela ráda, protože Mýdlák, který je založený na hitech Václava Neckáře, je absolutním hitem a pořád vyprodaný!

"Už je to lepší, ale musím dávat bacha. Už nejsem nejmladší," dodala herečka a dabérka, která se už těší na léto, až se zavře na své chalupě u Zruče nad Sázavou, bude odpočívat, koupat se a chodit na houby...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve