Chudák Bohdalka! Málem zabili její nejbližší kamarádku!

 Celebrity 
08. června 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiřina Bohdalová má velké starosti! archiv
Jiřina Bohdalová je sice „herdekbaba“, jak o ní někteří i s humorem hovoří, ale ve skutečnosti má velké a dobré srdce. A miluje zvířata. A jak se říká, kdo má rád zvířata, nemůže být špatný člověk a to naše nejlepší herečka rozhodně není. Teď málem přišla o svého nejvěrnějšího přítele, jezevčici Žofku!

Bohdalová, která oslavila 85. narozeniny, má o svou psí společnici velkou starost. Auto, které zničehonic vlétlo na chodník, málem zabilo jejího chlupatého miláčka, bez kterého si neumí herečka představit život.

"S mou jezevčicí Žofkou je pořád neskutečná legrace a někdy si až říkám, že to ani není možné. Neumím si bez pejska představit život,“ řekla nedávno Bohdalka.

Teď se to ale málem stalo. Její dvanáctiletou dlouhosrstou jezevčici totiž přejela řidička, která nezvládla řízení a vjela až na chodník a vypadalo to hodně vážně!

„Omlouvám se, ale budu muset jít. Musím s pejskem na kontrolu k veterináři,“ omlouvala se Jiřina na oslavě v restauraci v Klokočné u proslulého šéfkuchaře Jardy Sapíka, kde odhalovala obraz svého kolegy a kamaráda Jiřího Sováka. Toho do hospody věnoval Karel Vágner. Jde o obraz z pohádky Ať žijí duchové, kde je Sovák jako Brtník z Brtníku.

A i když se Bohdalce dobře sedělo s přáteli, jedlo a ve vší počestnosti pilo, spěchala domů, do Hostivaře za svou fenkou. Jak se zdá, srážku s autem přežije bez trvalých následků a ještě mnoho let může slavné herečce dělat radost.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve