Rozvod u Basikové? Dost pravděpodobné!

 Celebrity 
07. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Báru Basikovou od Petra Poláka dělá 15letý rozdíl! A i to může být problém! archiv
Zpěvačka Bára Basiková nevypadá šťastně a to, o čem se už nějaký ten pátek spekuluje, je možná na spadnutí. Nejenom patnáctiletý věkový rozdíl, ale i rozdílný pohled na svět, priority a podobně, mohou už poměrně brzo ukončit její vztah s mladším Petrem Polákem.

Basiková sice tvrdí, že vše je v pořádku, ale pro TOP Star magazín se rozpovídala o rozvodu. Sice to vypadá, že v obecné rovině, nicméně, pokud by vše bylo v pořádku, nebude se tomu věnovat tak složitě.

„Když nastane konec vztahu, tak je samozřejmě ideální, když si to ti partneři řeknou v klidu. Každý vztah je limitovaný, když to prostě nelze, tak si mají dva lidi říct ahoj a pojďme to rozpustit. Já jsem to zažila již dvakrát. Když to oba cítí, že to nemá význam, tak si fakt nemyslím, že je dobré to udržovat dál a hlavně ne kvůli dětem, jak si spousta lidí myslí, to je ta největší hloupost,“ řekla zpěvačka v bulvárním magazínu na Primě.

Zda se skutečně k rozvodu schyluje, Bára nekomentovala, ale naznačila to ve své další odpovědi, která byla reakcí na otázku, zda by konec vztahu mohl nastat.

„Nastat to samozřejmě může. Také si myslím, že Petr je zrovna můj nejlepší partner a nejlepší chlap, kterého jsem kdy měla, a naše společné dílo je Theodor, který je moje slunce a obrovské štěstí," podotkla Basiková.

Její manžel Petr se živí jako příležitostný herec. Také taxikařil, ale vesměs se stará o syna Theodora a tak trochu domácnost. A protože je o 15 let mladší, je v nejlepších letech, zatímco jeho žena Bára chce mít už svůj klid a pohodlí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve