Pawlowská se chce vdávat? Už to tak vypadá!

 Celebrity 
05. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Halina Pawlowská je v nejlepších letech na to se znovu vdát! Proč taky ne? archiv
Halina Pawlowská si v posledních letech prožila svoje a sama se diví, že to vše přežila. Především smrt svého manžela Zdeňka, který před třemi lety zemřela na rakovinu. Prožili 37 let společného života. Po jejím boku se stále více objevuje producent Karel Czaban. Že by snad veliká Halina chystala svatbu?

Spisovatelka, scénáristka, herečka a moderátorka byla zvyklá na velkou rodinu. Když bydlela ještě před lety ve velkém bytě na Karlově náměstí, ráda vyprávěla historky právě ze své domácnosti. Babička, maminka, tatínek, dcera, syn, ona a její manžel. Všichni bydleli pohromadě. Najednou ale Pawlowská přišla o tři důležité lidi svého života.

„Je hodně těžké se s tím vyrovnat, ale nic jiného vám nezbude. Musíte jít a žít dál,“ říká Halina, která bydlí ve velké vile v Podolí, kde s ní žije její dcera a její rodina, občas syn. Když zemřel před třemi lety její manžel Zdeněk a ona byla u toho, hodně jí to vzalo. Nyní prožívá hezké období s Karlem Czabanem. Mužem, který stál roky po jejím boku jako kamarád, kterého znal i její manžel. Teď je to láska.

O tom, že by se Pawlowská znovu vdávala, nechtěla původně slyšet, teď to nevylučuje. „Nikdy neříkám nikdy… Kdo ví, co bude…,“ dodává trochu tajemně. Jisté ale je, že sama zůstat nechce. A upřímně tak stará na to, aby se nemohla znovu vdát, rozhodně není. Tak proč ne…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47