Sekernice Jílková to dala sežrat svého rivalovi a radnímu ČT: Je to jen zkrachovalý moderátor!

 Celebrity 
19. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michaela Jílková si kontroverzního radního ČT Zdeňka Šarapatku pěkně podala! Ten zřejmě bude zuřit a hledat cesty, jak jí zničit!  archiv
Michaela Jílková říká, že na ní se dá dříví štípat, ale když se naštve, lítají pak třísky. A to teď dokázala. Její spor s radním České televize, bývalým poradcem tehdejších premiérů Stanislava Grosse, Vladimíra Špidly či Miloše Zemana, dnes publicisty Zdeňka Šarapatky, graduje. Poté, co se on snaží Jílkovou vyštípat z televize a její pořad Máte slovo si vzal na paškál, ona si zjistila, kdo to vlastně ten Šarapatka je?

„Nechci se ho dotknout, ale začala jsem se o něj zajímat. Pokoušel se být moderátorem, televize, na kterých působil, ale buď zkrachovaly, nebo byl přesunut na půlnoc kvůli absolutní nesledovanosti. To je vždycky zajímavé zjistit si, kdo vás poučuje, abyste pak mohli uvážit, zda si jeho názoru vážit,“ uvedla Jílková v rozhovoru s v pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1 s tím, že pana Šarapatku považuje za zkrachovalého moderátora

Jílková je Šarapatkovi trnem v oku se svým pořadem Máte slovo na České televizi. Její pořad označil za emoční estrádu a požadoval jeho zrušení. Přitom jde o jeden z nejsledovanějších pořadů na veřejnoprávní stanici a ke všemu jeden jediný, kde se může veřejnost přímo vyjádřit.

Šarapatka nikomu nic nedaruje a nespíš si to nenechá líbit. Bude se snažit Jílkovou, která to už takhle má v televizi těžké, zničit. Doufáme všichni, že ona se ale nedá a bude bojovat. Můžou mít různí lidé výhrady, ale ona to fakt dělá dobře," myslí si člověk z České televize.

Podle některých lidé z televize je také možné, že podle nich "zákeřný" a "zakomplexovaný" Šarapatka Jílkové pořad závidí a rád by ho dělal sám, jenže o jeho tvář a projev nikdo nestojí.

Podle jiných lidí, kteří Šarapatku znají, jde údajně o velmi pomstychtivého člověka, který má být také v úzkém vztahu s jistým mladým knězem od Brna, který se prý rád ukazuje v blízkosti celebrit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008