Bílá prý vykradla, co mohla! Kritici si na ni smlsli!

 Celebrity 
13. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá chtěla mít obří show, kterou nakonec měla. Některým kritikům to ale přišlo až moc - kýčovité! facebook
Chudák Lucie Bílá! Namísto, aby se radovala z naprosto vyprodaných víkendových narozeninových koncertů Fifty Fifty v Bratislavě, musí poslouchat nářky a kritiky kritiků i jejích odpůrců. Prý vykradla co mohla a nepředvedla nic zázračného, jak slibovala.

Vykradená Madonna, která se však skutečné Madonně nikdy nemůže vyrovnat. Prý zpěvačka okopírovala co jenom mohla a rozhodně prý není to, co předvedla, hodno takové umělkyně. Jenomže Lucie Bílá i tisíce fanoušků a návštěvníků koncertu jsou spokojení.

"Byla to neskutečná show, bylo to úžasné. Lucie je skvělá a rozbalila to," říkají někteří návštěvníci slovenského koncertu.

"Nikdy jsem Lucku Bílou moc nemusela, pak jsem od kamaráda dostala lístky na Fifty Fifty a byla jsem hodně mile překvapená. Byla to úžasná show," řekla VIPstory.cz jedna z návštěvnic.

Jenomže prý naopak bylo přímo do očí bijící, že se snažila stylizovat do ikony Madonny, stejně jako v koncertu nešlo přehlédnout prvky ze světové show Beyoncé.

"Bylo to hrozné. Bílá totiž předvedla jen jakousi českou parodii a opravdu asi neví, že tohle všechno už někde bylo. Odešli jsme hodně před koncem," dodali zase jiní diváci nedělního koncertu v Bratislavě.

Podle nich nevymyslela nic sama ani ona, ani její tým pod vedení režiséra Jeffo Minaříka. Vsadila prý jen na prvoplánovost a lacinost v podobě velmi odvážných kostýmů, které měly jen jediný cíl: ukázat co možná nejvíce z jejího poprsí a nohou.

Bílá si však radost z mega show zkazit nenechá. "Jsem šťastná, spokojená a děkuji všem, kteří na mí koncerty přišli, a kteří si koupí ručně vyrobených růženců přispějí na opravy kostelů," komentovala svá vystoupení Slavice, jenž vyrábí růžence. Výtěžek z nich jde na opravy kostelů na Slovensku i v Česku, ke kterým má nějaký vztah.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum