Bílá prý vykradla, co mohla! Kritici si na ni smlsli!

 Celebrity 
13. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá chtěla mít obří show, kterou nakonec měla. Některým kritikům to ale přišlo až moc - kýčovité! facebook
Chudák Lucie Bílá! Namísto, aby se radovala z naprosto vyprodaných víkendových narozeninových koncertů Fifty Fifty v Bratislavě, musí poslouchat nářky a kritiky kritiků i jejích odpůrců. Prý vykradla co mohla a nepředvedla nic zázračného, jak slibovala.

Vykradená Madonna, která se však skutečné Madonně nikdy nemůže vyrovnat. Prý zpěvačka okopírovala co jenom mohla a rozhodně prý není to, co předvedla, hodno takové umělkyně. Jenomže Lucie Bílá i tisíce fanoušků a návštěvníků koncertu jsou spokojení.

"Byla to neskutečná show, bylo to úžasné. Lucie je skvělá a rozbalila to," říkají někteří návštěvníci slovenského koncertu.

"Nikdy jsem Lucku Bílou moc nemusela, pak jsem od kamaráda dostala lístky na Fifty Fifty a byla jsem hodně mile překvapená. Byla to úžasná show," řekla VIPstory.cz jedna z návštěvnic.

Jenomže prý naopak bylo přímo do očí bijící, že se snažila stylizovat do ikony Madonny, stejně jako v koncertu nešlo přehlédnout prvky ze světové show Beyoncé.

"Bylo to hrozné. Bílá totiž předvedla jen jakousi českou parodii a opravdu asi neví, že tohle všechno už někde bylo. Odešli jsme hodně před koncem," dodali zase jiní diváci nedělního koncertu v Bratislavě.

Podle nich nevymyslela nic sama ani ona, ani její tým pod vedení režiséra Jeffo Minaříka. Vsadila prý jen na prvoplánovost a lacinost v podobě velmi odvážných kostýmů, které měly jen jediný cíl: ukázat co možná nejvíce z jejího poprsí a nohou.

Bílá si však radost z mega show zkazit nenechá. "Jsem šťastná, spokojená a děkuji všem, kteří na mí koncerty přišli, a kteří si koupí ručně vyrobených růženců přispějí na opravy kostelů," komentovala svá vystoupení Slavice, jenž vyrábí růžence. Výtěžek z nich jde na opravy kostelů na Slovensku i v Česku, ke kterým má nějaký vztah.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty