Boris Hybner bude mít přeci jen "pohřeb"! Netradiční místo, netradiční čas, netradiční den!

 Celebrity 
07. dubna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Rozloučení s Borisem Hybnerem se uskuteční netradičně o víkendu! archiv TV Prima
Mim a herec, ale i režisér a pedagog Boris Hybner se přeci jen dočká posledního rozloučení se svými příznivci. Poté, co v sobotu podlehl komplikacím po dvou těžkých infarktech, se začalo řešit, zda uspořádat rozloučení nebo ne. Nakonec se rodina rozhodla, že pro přátele, známé a kolegy uspořádá kar, kde zřejmě nebude chybět ani on sám.

V jednom z pražských divadel se v neděli večer uskuteční rozloučení, které má být ale spíše než tryzna, oslavou Borise Hybnera, jeho života, toho co dokázal a jaký byl. "Bude tam s námi na chvíli i on...," nechal se slyšet člověk blízký rodině.

Zda bude v divadle rakev s pozůstatky slavného komika, nebo už půjde jen o urnu, není jasné. Běžně se to ale tak dělá, že se na kar, tedy "pohřební hostinu", vezme například urna a ta se vystaví a na jeho počest se následně uskuteční oslava.

Sám Hybner si přál, aby si ho lidé pamatovali takový, jaký byl. Usměvavý, vtipný, dobře naladěný. Rozhodně nechtěl, aby lidé brečeli a naříkali.

V divadle se v neděli večer sejdou nejbližší a přátelé, kteří ho znali, kteří s ním pracovali a měli ho rádi. Jak nakonec bude akce na památku Hybnera vypadat, není ještě přesně známo.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47