Šokující úmrtí dávné hvězdy Novy. Eva Jurinová byla milovaná i zavrhovaná

 Celebrity 
14. ledna 2021 20:06 / René Černý
  0
📷
4 fotografie v galerii
Evě Jurinové bylo pouhých 67 let Archiv TV Nova
Patřila mezi největší profesionálky v mediálním prostoru ve své době, ale i po ní. I jako kantorka a lektorka rétoriky a komunikace patřila mezi špičky. Eva Jurinová byla milovaná, ale i zavrhovaná, a to kvůli své politické angažovanosti. Všechny ale nyní šokovala zpráva, že už 3. ledna zemřela.

Eva Jurinová zemřela v pouhých 67 letech. Podle zprávy jejího manžela odešla po dlouhé a těžké nemoci. Až 13. ledna vyšlo najevo, že již nežije a že o deset dní dříve zemřela v nemocnici Na Bulovce. Ještě na silvestra mluvila po telefonu s některými svými přáteli s tím, že ji přeložili na normálná pokoj, nejspíš z oddělení JIP, a že bude brzy v pořádku. 

Co se pak stalo, že se tak razantně změnil její zdravotní stav, není jasné. Jurinová, která patřila kdysi k největším hvězdám televize Nova v jejích začátcích, prý zápasila s vážnou nemocí. S rakovinou.

"Je mi to moc líto. Eva patřila k největším profesionálkám, byla vždy naprosto skvěle připravená a spolehlivá. Viděli jsme se někdy před třemi čtyřmi lety, ale během roku jsme si několikrát volávali. Vůbec nevím, co se stalo, svěřovala se jen manželovi," prozradil bývalý moderátor Zbyněk Merunka.

Eva s manželem Václavem byli bezdětní. V Sadské u Nymburka, kde byla moderátorka také několik let starostkou, měli velký dům, který vloni prodávali a měli se přestěhovat zpět do Prahy. 

Právě kvůli svému starostování si udělala hlavně v Sadské pár nepřátel. Nicméně všeobecně byla vnímána jako milá, přátelská a empatická žena. "Měla ve zvyku říkat věci na rovinu a byla poměrně kritická k lidem z branže, kteří prostě nebyli připravení, nebo neuměli mluvit a nechtěli na tom nic měnit. Byla profík," psali i na sociálních sítích někteří její kolegové a přátelé.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47