Bouček jede: Sebral Marešovi další kšeft a vypadá líp než kdy dřív!

 Celebrity 
26. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bouček má další lukrativní kšeft. archiv
Leoši Marešovi se poslední dobou nějak nedaří. A bohužel se u něj plní staré přísloví, štěstí v lásce, neštěstí ve hře nebo práci a naopak. Zatímco je spokojený se svou přítelkyní Monikou, padá mu jeden kšeft za druhým. Teď nedostal možnost moderovat jubilejní 25. ročník jedné z nejprestižnějších českých hudebních událostí, Ceny Anděl 2016.

Pořadatelé rozhodli jinak! Večerem bude provázet Marešův kolega Libor Bouček! Po Českém Slavíkovi, České Miss anebo zábavné show Máme rádi Česko, si tak na seznam úspěchů bude moci zapsat i tuto událost.

"Rozhodně nemám v plánu dělat z večera svou one man show. Budu se držet v pozadí, protože především jde o oceněné muzikanty," řekl Libor na tiskové konferenci Libor.Ten před dvěma dny moderoval i tiskovou konferenci k Nadaci Antonika Simony Krainové, kde se ukázal v opravdu skvělé formě. Evidentně zhubnul a v modrém obleku vypadal opravdu sexy.

Pro moderátora bude večer nejen novou zkušeností ale i velkým zážitkem. V programu totiž vystoupí kapely Lucie, Kryštof, Buty, Slza, dále Dan Bárta, Aneta Langerová anebo třeba Lenka Dusilová. "Být s nimi na jednom pódiu pro mě bude obrovskou ctí," nechal se slyšet Bouček. Podrobnosti a seznam nominovaných sledujte na stránkách cenyandel.cz.

To Mareš je zklamaný. Nejen že přišel o prestižní možnost, ale i o slušné peníze v řádech zhruba 100 tisíc korun za večer. Nevyšla mu nedávno ani night live show, která po dvou měsících skončila. Je otázkou, zda by se Leoš neměl smiřovat s tím, že už není číslo jedna, ale že tuto štafetu po něm přebíra pomaly, ale jistě právě čím více úspěšnější Bouček.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve