Vážně spolu tihle dva nic nemají? Co tají známí čeští zpěváci, když si prokazatelně vyznávají lásku!

 Celebrity 
22. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jsou tihle dva jen kolegové a přátelé, nebo je mezi nimi něco víc? Facebook
Tráví spolu volný čas, jezdí spolu na vystoupení, zpívají spolu, hrají na jednom jevišti, a přesto tvrdí, že mezi nimi nic není. Trochu divné. Znovu se teď po obnovené premiéře muzikálu Angelika mnozí ptají, co zpěváky a herce Josefa Vágnera a Kamilu Nývltovou spojuje?

"My se máme rádi, to určitě, ale jsme přátelé. A myslím si, že někdy hodně dobré přátelství je víc, než kdejaký ne zrovna povedený vztah," svěřil se Pepa Vágner, který hraje Nicolase, milence Angeliky, kterou ztvárňuje také právě jeho kamarádka a kolegyně Kamila Nývltová. A právě Nicolas své markýze vyznává lásku a pak pro ni i zemře!

Ta ho má taky moc ráda, jen má zpěvák smůlu. Všude, kde hraje, umírá. V Kleopatře i v Angelice. Ale už si prý zvykl.

"Já jsem teď sama, žádného přítele nemám," tvrdí Nývltová, která kromě Angeliky hraje i v Draculovy a ještě nedávno účinkovala i v Kleopatře. Má i další projekty.

"Pepa se ke Kamile má až moc. Ale spíš mi to připadá, že jí jakoby ochraňuje. Je to moc hodnej kluk a Kamila je hodně citlivá. Oni se v tom českém šoubyznysu prostě vzájemně našli a tak nějak dokážou jeden druhého podržet v různých situacích," prozradil VIPstory.cz zdroj z divadla Broadwayi, kde oba účinkují.

Dokonce Pepa s Kamilou před časem natočili první společný duet s názvem Je to nebezpečné. Otázkou je, co pro ně dva je nebezpečné. Mnohým ale tihle dva rozhodně nikdy nevysvětlí, že jsou jen dobří přátelé a že muže a ženu může pojit dobré kamarádství bez toho, aby spolu museli zákonitě něco mít....
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod