Pawlowské docházejí síly! Hrozí ji velké nebezpečí!

 Celebrity 
25. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Halina Pawlowská si ze všeho dělá legraci, ale ona to zas až tak velká legrace není! Profimedia
Velké nebezpečí hrozí spisovatelce, scénáristce a herečce Halině Pawlowské! Jde o problém zdravotní. Jak už VIPstory.cz před časem informovalo, Halina má problémy s klouby. Kvůli své nadváze trpí kyčle a kolena a ona tak nevydrží dlouho stát. U všeho sedí. Teď hrozí totální kolaps organismu!

Problémy s nadváhou má Pawlowská roky a s přibývajícími roky i kily je to horší a horší. A v posledních měsících tím více. Její zdravotní stav není růžový, ale zdá se, že spisovatelka ho hodně podceňuje.

"Halina s tím nic moc dělat nechce. Říká, že hubnout se jí nedaří, a že zhubne pár kilo a pak zase nabere. Klasický JOJO efekt, protože to prostě neudrží. Pravdou je, že nevydrží dlouho stát. Pořád musí sedět," svěřila se jedna z jejích kamarádek.

"Vždycky netrpělivě čekám, až si sednu. Je to moje nejpřirozenější poloha,“ říká sice s úsměvem na tváří Pawlowská, ale moc velká legrace to není.

U Haliny vážně hrozí nejen problémy s klouby a operace ji brzo nemine, ale i kolaps organismu. Od srdce, přes plíce až po ledviny. To si myslí i někteří její známí z lékařského prostředí. Jenomže s ní je to prý těžké, kdy její rčení zní: "Nejlepší sport je kafe a dort."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve