Balzerová na podraz od Töpfera stále nemůže zapomenout!

 Celebrity 
22. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Eliška Balzerová se stále cítí zklamaná tím, jak se její kamarád Töpfer zachoval! archiv divadla
Herečka a principálka Divadla Na Fidlovačce Eliška Balzerová se stále cítí podvedená a je uražená na bývalého kamaráda, herce Tomáše Töpfera. Ten jí i s divadlem, které spolu zachránili nechal na holičkách, když to nejméně potřebovala. Vzájemná nevraživost se asi hned tak neprolomí.

Zatímco Fidlovačka bojuje už roky o přežití, Töpfer dostal nabídku jít dělat ředitele Vinohradského divadla a okamžitě to vzal. Neváhal ani minutu. A to Balzerovou hodně zabolelo.

"Eliška to nenesla dobře. Teď už to není tak horké, ale cítila to jako podraz, i když on se jí snažil vysvětlit to, proč odchází. Nedala to moc. Prostě na vše zůstala sama," řekla VIPstory.cz jedna z hereček z divadla.

Töpfer šel na Vinohrady na prestižní post, do divadla, který s financemi problém nemá. Zato Balzerová musela žebrat u sponzorů, podnikatelů a dokonce u Andreje Babiše. Divadlo je sice na dva roky zachráněno, ale ona se chce postu ředitelky vzdát a zůstat jen jako řadová herečka. Kdo ji nahradí, zatím neprozradila.

"Už na to nemám ani věk, ani energii a hlavně zmizel důvod, proč to vést dál. Byli jsme na to dva, pak jsem zůstala sama," postěžovala si herečka a dosavadní ředitelka.

Když měl nedávno její kamarád, nebo spíš bývalý. 65. narozeniny, vyřešila to smskou. Ale přát mu nešla. Zkrátka asi jen čas zahojí staré rány.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47