ŠOK! Cibulku nejspíš z Barrandova vyšoupli úplně. Končí i jeho talk show?

 Celebrity 
23. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Aleš Cibulka na TV Barrandov zřejmě skončil! archiv TV Barrandov
Zprávy o tom, že Aleš Cibulka má na TV Barrandov a v rozhlase pauzu, se v minulých týdnech šířily rychlostí světla. Jenže jak se ukazuje, je možné, že někdy až moc horlivý moderátor talk show Sejdeme se na Cibulce či Česká tajenka v televizi možná skončil! Jde o jednu z hlavních tváří. Buď se natolik takzvaně divákům, respektive vedení přejedl, anebo je tolik naštval. Ale čím?

V jarním schématu Barrandova se s ním totiž dlouhodobě zřejmě nepočítá. „Poběží jen tři nebo čtyři díly z loňského roku, které ještě nebyly odvysílány. Ale další se nejspíš točit nebudou. Budou se pouštět některé reprízy. S novými se zatím nepočítá,“ sdělil VIPstory.cz zdroj z Barrandova.

Z okolí vedení televizní stanice jdou zvěsti, že televize šetři, protož už v minulosti skončily některé pořady. Jenomže další a nový prostor má dostat například zpěvák Michal David nebo duo Pokorný a Ondráček a to tedy na úspory moc nevypadá.

„Možná už jen někoho přestaly bavit až infantilní části Cibulkova pořadu a televize nechce být jen pro důchodce. A přeci každý mu předpovídal maximálně dva tři roky. Lidi jsou Aleše přejedení, musí přijít změna,“ myslí si pracovník TV Barrandov

Aleš Cibulka se zřejmě zprávu dozvěděl už daleko dříve, proto skončil tak rychle a moc se na veřejnosti neukazuje. Jeho účast v České tajence nahradí moderátor Vlasta Korec. Televize tím pádem ale přijde o tradiční zábavnou talk show plnou známých osobností, kterou si desítky tisíc diváků oblíbily. Inu, co na plat. Změna je život…
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47