Tak to je horor. Česká moderátorka má v rodině sadisty.

 Celebrity 
14. října 2014 05:50 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Štěpánka vychovává zlobivá dvojčata Archiv
Štěpánka Duchková musí mít nervy z oceli, protože už pět let vychovává s manželem Janem Hruškou asi ta nejzlobivější dvojčata v českém šoubyznysu. Navíc má jako jedna z mála maminek odvahu je brát na veřejnost mezi média.

Pokaždé, když se bývalá redaktorka zpravodajství České televize svěří s něčím z domácnosti, člověk je rád, že má doma svůj klid. Posledně během moderování soutěže o Nej sestřičku prozradila, co musí s nezbednými syny pokaždé podstoupit u lékaře. „Kousají paní zubařku a ta je nechce ošetřovat. Mám s tím problém, oni si myslí, že se jí to líbí,” svěřila se nešťastná máma.

Štěpánka musí neustále přemýšlet, čím ty dva raubíře uklidnit, nejčastěji zabere jídlo. „Buďto jim nabídnu něco k jídlu a nebo že si budeme číst časopis Sluníčko. Snažím se vyvarovat toho, že bych je jenom posadila k televizi. Stejně tak se snažím vyvarovat výhružek, ale občas mi to ulítne a řeknu: Ježíšek to vidí a nedostanete dárky! Pak si to ale vyčítám,” řekla vipstory.cz Duchková.

Pod stromeček letos Adam s Honzou asi dostanou zombíky, to je u nich doma teď největší hit. „Hrozně jim imponuje, že zombíci jedí mozky,” smála se moderátorka. I když jim Štěpánka říká, že žádní neexistují, kluci jí stejně nevěří a pořád se ptají, co by dělala, kdyby nějakého potkala. Možná, že při některých příležitostech by jim své syny nejradši dala...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47