Karel Gott v ohrožení! Víme, co mu hrozí!

 Celebrity 
10. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Zpěvák Karel Gott hodně riskuje!  Profimedia
Zpěvák Karel Gott by měl být momentálně po páté chemoterapii doma a regenerovat před další částí léčby. Od podzimu se v nemocnici na Karlově náměstí léčí s rakovinou mízních uzlin. Teď je ale v přímém ohrožení!

Lidé, kteří podstupují chemoterapii a hlavně tak silnou, jako právě Karel Gott, jsou velmi náchylní k jakémukoli virovému či chřipkovému onemocnění. Mají totiž téměř nulovou imunitu. Hygienici varují před chřipkovou epidemií, která se v Česku projeví během pár týdnů. Už nyní jsou v řadě nemocnic zakázány návštěvy.

"Karel volal a psal svým přátelům, aby za ním přišli, že je chce vidět. Nedělá ale dobře! Teď v době chřipek to pro něj může být doslova smrtelné," varoval jeden z jeho známých, který pro VIPstory.cz uvedl, že i on dostal pozvání od Mistra.

Mnoho lidí se pozastavuje nad tím, že Gott chce vidět své blízké. Přitom do světa hlásá, že boj s rakovinou vyhrává a nádor se zmenšil na minimum. To je sice moc hezká zpráva, ale vyhráno rozhodně nemá. Léčba pokračuje a dál ještě bude stále pod lékařským dozorem.

Teď si musí dát hlavně pozor, aby se nenakazil chřipkou, protože to by mohlo pro jeho organismus oslabený léčbou mít fatální následky. Snad si to Zlatý slavík uvědomuje a také se podle toho zařídí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Jak vybrat oblečení na prvním rande? Díky červené barvě z vás muž nespustí oči

Tech

Vlastnit či nevlastnit? Auto na „operák“ je dostupnější než kdykoli předtím