Lucie Borhyová promluvila o tajné lásce! Budete se divit!

 Celebrity 
05. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Usměvavá a dobře naladěná Lucie Borhyová skrývala dosud jednu velkou lásku... Facebook
Krásná, mladá, křehká a maminka dvou dětí, taková je Lucie Borhyová. Kdo by právě od ní čekal, že kromě své práce a mužů, pokud tedy má nějakého, má i další velkou lásku. A tou jsou auta! U chlapů běžné, ale u žen? A k tomu u moderátorek?

Borhyová pro server auto.cz promluvila o tom, že je jednomu ze svých bývalých partnerů velmi vděčná, že jí do řízení a automobilů zasvětil. Michal Hrdlička to určitě nebyl. Bylo to v době, kdy byla ještě hodně mladá a měla čerstvý řidičák.

"Řidičský průkaz mám od osmnácti let, jezdit jsem začala v devatenácti. Hodně jsem okoukala od tehdejšího přítele a spoustu se od něj naučila. Reakce auta na mokru, ledu, v běžném provozu. V tom byl pro moje řízení velmi přínosný. A auto mi dokonce i půjčoval," prozradila serveru Lucie.

Zatímco partner jí auta půjčoval, její rodiče ne. "I když byl můj tatínek velkým vzorem, auta mi nepůjčoval. Spoléhal na sebe, v tom jsem po něm. Třeba při cestách na hory nebo k moři nikdy nikoho k řízení nepustil. I když maminka měla také řidičák, za volant si sedla, jen když jsme jely v autě samy – například na společné nákupy," řekla Borhyová.

Teď si Lucka řídí sama a hlavně poté, co se s Hrdličkou rozešli, je tak nějak všechno na ní. Samozřejmě, že jí rodina a přátelé pomáhají, ale většinu věcí si musí sama obstarat. Sama se řadí k dobrým, obezřetným řidičkám, ale rozhodně prý nejezdí stylem na tachometru čtyřicet a v očích smrt. Ke všemu jí to ještě za volantem jejího luxusního auta hodně sluší.

"Ráda řídím a automobil je důležitou součástí mého života, potřebuji ho k práci i pro rodinu každý den. Prostě si to bez něj nedovedu představit, vždyť v něm trávím hodně času. Jezdím hlavně v Praze, ale cestuji i po Evropě. Občas si připadám jako taxikářka – denně totiž najezdím hodně kilometrů. Auto je tak trochu jako můj dům," dodala Lucie Borhyová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Trápí vás ztráta pružnosti kůže, dehydratace či akné? Udržet si hezkou pleť vám pomůže inovativní...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty